2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 409 پست
سلام عزیزم دوسم داره ؟ لطفا جواب بده

نه از چشمش افتادی

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو این ماه (آذر) به آرزو و خواسته ام میرسم ؟ کلا چند روز مونده تا آخر این ماه کلی قانون جذب نوشتم ک ...

مینویسی ولی افکار منفیت همه رو خراب میکنه

اول افکارتو درست  کن 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

زهیر بهم فکر می‌کنه ؟

ن خیلی . بیشتر با رفیقاش حال میکنه و خیلی تمایل نداره این روزارو از دست. بده

ن خیلی . بیشتر با رفیقاش حال میکنه و خیلی تمایل نداره این روزارو از دست. بده

اون دوتا سوالمم جواب میدی؟🥲

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
سلام..میشه لطفا بگی کی باردار میشم و بچم چیه؟

اواخر تابستون .

ی دوره درمان رو پیش بگیر تنبلی تخمدان داری .اگر پسر میخوای گرمیجات‌فراوان بخور و سر سفره کنار نمک فلفل سیاه بخورین 

اواخر تابستون .ی دوره درمان رو پیش بگیر تنبلی تخمدان داری .اگر پسر میخوای گرمیجات‌فراوان بخور و سر س ...

کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟بهم فکر میکنه؟ 

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
اواخر تابستون .ی دوره درمان رو پیش بگیر تنبلی تخمدان داری .اگر پسر میخوای گرمیجات‌فراوان بخور و سر س ...

من کی ازدواج‌میکنم 

شغلش چیه? 

چجور آدمیه وضع مالیش چطوره

من اینم اکثرا