2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 180 پست
یعنی منتظر ببینه اتفاق خوبی واست میوفته ک براش افتخار باشه ک بیاد سمتت یا ن . البته تا حدودی هم دوست ...

یه اتفاقی که چند روز اینده واسم میوفته رو بگو بعد میگم درست بود حست یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان میشی ولی یکم با تلاش خودت. اگر رعایت میکنی کاریو مدام انجامش بده تا نتیجه رو ببینی وسط راه ول ...

کفش آهنی پوشیدم هشت سال تلاش کردم شیش ماه حاملگی سخت زایمان سخت آخرش پسرم آسمونی شددیگه بعد دوازده سال قطعا اگه امیدی نبود داغون میشدم

از ویژگی های ظاهری بگو

پوست گندمی . بینی بزرگ . لبات پهن و نازک و رو بدنت جوش ریز زیاد میزنی 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

متوجه چی؟

حسی ک بهت داره

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم میشه لطفا بگی کی ازدواج میکنم با چجور ادمی نتیجه کنکورم چی میشه

حس میکنم ی آدمی هستی ک مدام تو هر کاری از همه نظر میگیری با آدم نسبتا خوبی ازدواج میکنی ولی در آینده ممکنه بحث بینتون پیش بیاد ک مسببش کارای خودته ک مدام از طرفت میپرسی این خوبه؟این بده؟ باعث میشه طرفت بهت حساااس  بشه و با نظر هایی ک  شاید تو بهش نیاز نداری بهت بده ک باعث ناراحتیت بشه. قبل ازدواج اخلاقتو عوض کن 

الکی نگووووو....بزار یه جور دیگه بپرسم/برم یا نرم؟کدومش صلاحه؟ف واقعا چی میخواد؟

خب حسمو گفتم .اگر شک داری ب طرف مقابلت نرو چون بعدا علیه تو ازش استفاده میکنه