کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه ؟
خیلی خودتو درگیرش نکن اون حتی بهت فکرم نمیکنه و هربار ک بهش پیام میدی ب زور جوابتو میده . راهتو ازش جدا کن ک بن بسته
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
کفش آهنی پوشیدم هشت سال تلاش کردم شیش ماه حاملگی سخت زایمان سخت آخرش پسرم آسمونی شددیگه بعد دوازده س ...
مادر میشی . ولی دل بکن از پسرت تا فرزند جدیدی در دلت جا بگیره. چون نمیتونی ازش جدا بشی روحت ب اون وابستس. حرز امام جواد رو ب نیت فرزند دار شدم بگیر انشالله ب مرادت میرسی . هروقت رسیدی ب من بگو
یعنی پیش خانواده بودن آسیب زننده هست برام درسته؟ممنونم ازتون
ن من اینو نگفتم .
گفتم ب خانوادت وابسته ای مخصوصا مامانت . اگر ازشون دور بشی ممکنه ب کارت آسیب بزنه ب خاطر وابستگی ک بهشون داری
اون الانشم ی نفرو تو پیجت داره ک آمار میده بهش و داره خودشو واست میگیره . بهش بک نده. استوری چس ناله نزار. خودتو بگیر کمتر موس موس کن تا بیاد سمتت.
رک میگم ناراحت نشو