2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 180 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه ؟

خیلی خودتو درگیرش نکن اون حتی بهت فکرم نمیکنه و هربار ک بهش پیام میدی ب زور جوابتو میده . راهتو ازش جدا کن ک بن بسته

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

خیلی خودتو درگیرش نکن اون حتی بهت فکرم نمیکنه و هربار ک بهش پیام میدی ب زور جوابتو میده . راهتو ازش ...

ما اصلا با هم رابطه ای نداریم ...

شغل و مشخصات همسر ایندم چیه ؟ نحوه اشناییمون چطوره ؟ یا زمانش ؟ یا هرچی حس میکنی ؟

کفش آهنی پوشیدم هشت سال تلاش کردم شیش ماه حاملگی سخت زایمان سخت آخرش پسرم آسمونی شددیگه بعد دوازده س ...

مادر میشی . ولی دل بکن از پسرت تا فرزند جدیدی در دلت جا بگیره. چون نمیتونی ازش جدا بشی روحت ب اون وابستس. حرز امام جواد رو ب نیت فرزند دار شدم بگیر انشالله ب مرادت میرسی . هروقت رسیدی ب من بگو 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یعنی پیش خانواده بودن آسیب زننده هست برام درسته؟ممنونم ازتون

ن من اینو نگفتم .

گفتم ب خانوادت وابسته ای مخصوصا مامانت . اگر ازشون دور بشی ممکنه ب کارت آسیب بزنه ب خاطر وابستگی ک بهشون داری

مادر میشی . ولی دل بکن از پسرت تا فرزند جدیدی در دلت جا بگیره. چون نمیتونی ازش جدا بشی روحت ب اون وا ...

حرزو دارم ممنون که جواب دادی اتفاقا آذر زایمان کردم امسال اولین آذر ماهیه که یکم آرومم خدا به دلم آرامش بده 

بک میده؟

اون الانشم ی نفرو تو پیجت داره ک آمار میده بهش و داره خودشو واست میگیره . بهش بک نده.  استوری چس ناله نزار. خودتو بگیر کمتر موس موس کن تا بیاد سمتت. 

رک میگم ناراحت نشو

تو اراده اینو نداری ک تو خونه مدام ورزش کنی. یه انگیزه نیاز داری مثل ی نوزاد ک از خودت باشه پس ب خاط ...

باشه سعیمو میکنم ارادمو قوی کنم درست میگی

اون مشکل زندگیم کی حل میشه؟ 

بابامو میگم 

خیلی زندگیمونو بسته کرده اذیت میکنه... روزی میرسه خلاص شیم از شر اذیت کردناش؟

Mبهم حسی داره؟اکسم هنوز دلش پیشمه؟میتونم از پس آزمون بربیام؟

میشه مال منو جواب بدی عزیزم🥲

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(: