2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 29523 بازدید | 439 پست

طلا بخری بیشتر ب نفعته

زمینم میتونی بخری ولی طلاا تا صال دیگه کم کمش دو برابر میشه

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

الان احساس غرور میکنی که اینقدر عاقلانه فکر میکنی نه ؟؟ 

خانوم محترم شما سود ملکت رو در نظر نمیگیری که در عرض دو ماه خدا تومنه بعد فکر کرایه ای!!!!!!!!!!!!!!!!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خودت مربوطه ها ولی داداشم میگه الان پول تو بیت کوین و ارز های دیجیتاله اگه بلدی تو اونا سرمایه گز ...

داداشت کلاس رفته آموزش دیده عزیزم ؟؟ من میخوام وارد این کار بشم ولی نمیدونم از کجا یاد بگیزم و با چقد سرمایه شروع کنم 

با دوتاش خونه بخر یک میلیارد بذار سود بسته

با دو میلیارد کجا میشه خونه خرید اخه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

خونه بخر 

بی عاقلانه ترین کاری که میتونی بکنی اینه که بذاری تو بانک

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

سلام عزیزززم 

یه حرفی قدیمی ها می‌زنن میگن پول بی‌زبون را دست آدم زبون دار نده 

من پس این کار اشتباهی هست ک‌ بدی دست کسی کار کنه 

برو‌زمین‌بخر‌  حتی اگه‌یه ماشین‌ بخری بزاری پارکینگ سال دیگه بفروشی بهتره تا بدی دست شخص دیگه ای

کدوم شهری؟ اگه شهر بزرگی که تقریبا میتونم بگم خونه نمیتونی بخری باهاش من باشم میذارم بانک رو ۳ میلیا ...

ولی اگه همین الان سکه بخره میدونیدتا سال بعد چند برابر شده؟؟؟؟ تا اینکه هرماه ی دونه بگیره با این تورم همراه کلی سکه گرون تر میشه 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
یعنی سال دیگه طلا دو برابر میشه

مامانم النگوشو پارسال فروخت الان از دوبرابرم بیشتر شده دوبرابر و نیم شده شایدم بیشتر

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
عَ😐ما شهرستانیم تو فارس خونه زیر ۵ تومن نیست

😐 یکی از اقوام ما از شهرستان های فارس خونه خریدن ۲ میلیارد خونه خیلی خوب و بزرگی هست 

میگفت زیر ۲ تومن هم هست ولی ساخت قبل هست 

این که گرفتن تازه ساخت بوده