سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه بذاری بانک بدترین کار ممکنه کردی. چون ارزش پولت به مرور زمان کم میشه بعد چند سال هم همین خونه رو هم نمیتونی بخری. ولی اگه خونه بخری بعد چندسال ارزش خونه چند برابر میشه اجاره هم هرسال میره روش.
پول پیش هست هم کرایه که حساب کنی بیشتر از ۸ میشه
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودمبخورم یا ضررببینم
تو پرند دو واحد آپارتمان بگیر بده مستاجر
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
نه خب آخه ۳ سال پیش ۷ خریدم الان باز تقریبا همون قیمت باشه خب به چه درد میخوره سکه گرمی؟ طلای بدون ا ...
واقعا می گی سه سال پبش هفت تومن خریدی؟؟؟؟؟؟
اشتباه نمی کنی؟
اخه تا ۶ ماه پیش ۶ تومن بود
اره واقعا منم تا حالا اشتباه کردم
طلای بدون اجرت خیلی بهتره
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اره یادمه قشنگ. هفتومن دادم. حالا کاربرا میگن مطمئنی؟ والا خودمم تو شک افتادم، با اینکه مطمئنم. آخه ...
عزیزم من از اینجا مطمئنم که دو ماه پیش می خواستم بخرم
۶۶۰۰ بود
هی رفت بالا گفتم حبابه حبابه
دیدم دیگه پایین نیومد
هفته پیش ۸۴۰۰ خریدم
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮