2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 102875 بازدید | 1146 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب ایده شما چیه ؟؟لطفا اگه امکانش هست یکم راهنمایی کنید

من تو همچین چیزایی صاحب نظر نیستم ک ولی انقد میدونم ک نگهداشتن پول اصلا درست نیست و باید تبدیلش کرد 

مقدار زیاد  رو ب ملک،مقدار کمتر رو ارز و طلای آب شده 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من تو همچین چیزایی صاحب نظر نیستم ک ولی انقد میدونم ک نگهداشتن پول اصلا درست نیست و باید تبدیلش کرد ...

آها ممنون اینا که ریسک نیست و سود نمیده فقط نگه داری سرمایست. 

به هر حال بازم تشکر 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

اگه بذاری بانک بدترین کار ممکنه کردی. چون ارزش پولت به مرور زمان کم میشه بعد چند سال هم همین خونه رو هم نمیتونی بخری. ولی اگه خونه بخری بعد چندسال ارزش خونه چند برابر میشه اجاره هم هرسال میره روش‌.

پول پیش هست هم کرایه که حساب کنی بیشتر از ۸ میشه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

عزیزم خونه رو قیمتش میاد اینم هستا فقط  اینور بوم و نبین ولی تو بانک رو پولت نمیاد ک فقط سود میدن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

تو پرند دو واحد آپارتمان بگیر بده مستاجر

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
نه خب آخه ۳ سال پیش ۷ خریدم الان باز تقریبا همون قیمت باشه خب به چه درد میخوره سکه گرمی؟ طلای بدون ا ...

واقعا می گی سه سال پبش هفت تومن خریدی؟؟؟؟؟؟

اشتباه نمی کنی؟

اخه تا ۶ ماه پیش ۶ تومن بود

اره واقعا منم تا حالا اشتباه کردم

طلای بدون اجرت خیلی بهتره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
واقعا می گی سه سال پبش هفت تومن خریدی؟؟؟؟؟؟اشتباه نمی کنی؟اخه تا ۶ ماه پیش ۶ تومن بوداره واقعا منم ت ...

اره یادمه قشنگ. هفتومن دادم. حالا کاربرا میگن مطمئنی؟ والا خودمم تو شک افتادم، با اینکه مطمئنم. آخه چرا اینقد کلاه سرم رفته،

اره یادمه قشنگ. هفتومن دادم. حالا کاربرا میگن مطمئنی؟ والا خودمم تو شک افتادم، با اینکه مطمئنم. آخه ...

عزیزم من از اینجا مطمئنم که دو ماه پیش می خواستم بخرم

۶۶۰۰ بود

هی رفت بالا گفتم حبابه حبابه

دیدم دیگه پایین نیومد

هفته پیش ۸۴۰۰ خریدم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم من از اینجا مطمئنم که دو ماه پیش می خواستم بخرم۶۶۰۰ بودهی رفت بالا گفتم حبابه حبابهدیدم دیگه پ ...

نمیدونم چی به سرم آورده اون طلا فروشه. یه خانم هم بود خیلی سر زبون هم داره، دیگه از اون طلا فروشی متنفر شدم