2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 102858 بازدید | 1146 پست
سلطان پفکم پیدا کردیم😂😂😂

چی توز موتوریییییی🫠🫠😂

خیلی خوبه بابام هر روز برام میخره 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی توز موتوریییییی🫠🫠😂خیلی خوبه بابام هر روز برام میخره

فقط وقتی میرم کوه نیخورم خیلی خوبه هاا😂😂😂

دیکه شوهرت باید بخرههه برات کارتون کارتون

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

فقط وقتی میرم کوه نیخورم خیلی خوبه هاا😂😂😂دیکه شوهرت باید بخرههه برات کارتون کارتون

😂😂

شوهر چیه بابا همون بابا بخره خوبه 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من
چرا عزیزم مردی گرفتی که فکر کردی پول جهزیه نداره میتونه خوشبخت‌ترین بشی چرا وقتی تو پدرت پول جهزیه ن ...

پدرم فوت کرده دوسال ومن عقد بودم مادرم مریض نمیشه تنهاش بزارم برم سرکار 

چه کار و کاسبی راه مینداختی ؟ ایده ای به ذهنت میرسه ؟ من ۱۴۰۰ دارم ، ولی تنبلم واسه کار ، دلم میخواد ...

در کل که باید ببینی به چجور کار و کاسبی علاقه داری یا زمینه‌ی بهتری براش داری

اما مثلا اگه من بودم شاید میرفتم دنبال مجوز آموزشگاه زبان که رشتمه

یا اگه میخواستم مغازه بزنم مغازه‌ی لباس زنونه یا بچگونه میزدم با پیج و کانال و ...

راستی اگه پولت به خونه نمی‌رسه ببین به یه مغازه‌ی کوچیک توی شهرتون میرسه؟ اگه میرسه که میتونی بدیش به اجاره هم هر ماه پولشو بگیری هم ارزش ملکت هی بالا بره

در کل که باید ببینی به چجور کار و کاسبی علاقه داری یا زمینه‌ی بهتری براش داریاما مثلا اگه من بودم شا ...

ممنون عزیزم 🙏🙏🙏

راستش به مغازه هم فکر کردم ، ولی میگن مالیات میبرن واسش  ، میترسم بدتر تو دردسر بیفتم ، خیلی دوست دارم میشد تو یه کاری بندازم که لازم نباشه بالاسرکار باشم و هرماه سودش رو میگرفتم😬