2777
2789
عنوان

من باکسی در ارتباط بودم حالا شاید ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 46 پست
پسره زنگ زده بود دختر داییم دختر داییم براس تعریف کرده دختر داییم از جریان رابطمون خبر داشت پسره بهش ...

پس دیگه قیدت رو زده خیالت راحت جواب بله رو بده اگه پسر خوبیه و خودتم میخایش

ولی اگه هنو اون پسره رو دویت داری و دلت پیششه جواب بله نده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس دیگه قیدت رو زده خیالت راحت جواب بله رو بده اگه پسر خوبیه و خودتم میخایشولی اگه هنو اون پسره رو د ...

اخه مودیه ی بار میگه خوشبخت بشی ی بار میگه بدبختم کردی هربار حرفاش ی جوره واقعا نمیدونم 

الان خودم به پسرع پیام بدم بگم ک اززبون خودمم بشنوه یا ولش کنم ؟

غیر مستقیم بگو بین حرفات

ک مثلا بگی من قبل از تو هم خواستگار داشتم از فامیل

در همین حد اضافه چیزی نگو حساسش نکن

جزئیات نگو ک حساس و غیرتی میشه

اگ پرسید دوست بودید انکار کن

ولی خودت نگو دوست نبودیم 

ایجور فکر میکنه داری دروغ میگی

پس دیگه قیدت رو زده خیالت راحت جواب بله رو بده اگه پسر خوبیه و خودتم میخایشولی اگه هنو اون پسره رو د ...

الان خودم بهش پیام بدم جریانو براش تعریف کنم یا کلا ولش کنم میگم شاید الان انتظار داره خودمم بهش بگم   نگه بی معرفت ول کرد رفت 

غیر مستقیم بگو بین حرفاتک مثلا بگی من قبل از تو هم خواستگار داشتم از فامیلدر همین حد اضافه چیزی نگو ...

ن عزیزم اون خاستگاره کاملا در جریانه ک یکی دیگه منو میخاسته ولی نمیدونسته که باهام دوست بودیم   میگم الان ب دوست پسزم پیام بدم جریانو براش تعریف کنم نگه بی معرفت منو یادش رف؟