2777
2789
عنوان

من باکسی در ارتباط بودم حالا شاید ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 46 پست

بعید نیست عزیزم.

چون مامانه هم تهدید کرده. 

امادگی هر چیزیو داشته باش. 

حتما با یه مشاور مشورت کن. 

نمیدونم به صلاحه یا نه. اما من باشم میگم فلانی همو میخاستیم اومدن خاستگاری . خانوادم مخالفت کردن. و منم نمیتونستم حرمت بابام و خانوادمو بشکنم. چون معتقدم حرمت خودم و همسرمم باید توسط بچه هام حفظ بشه. 

تا اگه اونا حرفی زدن. شما خراب نشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخام حساسترش کنم

من فک کردم عکس دوتایی صمیمی دارید  مثلا😅

پس بی خیال با خیال راحت ازدواج کن اگرم حرفی زدن لگو خواستگارم بودن رد کردیم از لجشون اینجوری میگن

آشناییم با پسرشون هم تحت نظر خانواده ها بود

وا

اگر مادرش ب خودم حرفی زد میگم اون روزی ک مارو باهم دیدین ب اصرار پسرت اومدم و من اون روزم تنها نبودم دختر خداییم باهام بود میگم دختر داییم بدم ک تنها نباشم وگرنه چیزی بین منو پسرت نبود  و جلو بقیه هم انکارش میکنم 

اگر مادرش ب خودم حرفی زد میگم اون روزی ک مارو باهم دیدین ب اصرار پسرت اومدم و من اون روزم تنها نبودم ...

بیین سری که درد میکنه دستمال نمیبندن

اگر حرفی زد باباتو بنداز جلو بگو از جسادتشونع چون به پسرشون نه دادیم خطتتم کلا عوض کن از الان

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
بعید نیست عزیزم.چون مامانه هم تهدید کرده. امادگی هر چیزیو داشته باش. حتما با یه مشاور مشورت کن. نمید ...

اونم ک اومده خاستگاری میدونه ک فلانی منو میخاسته کاملا در جریانه ولی خب نمبدونست ک باهم ارتباط داریم 

اگر مادرش ب خودم حرفی زد میگم اون روزی ک مارو باهم دیدین ب اصرار پسرت اومدم و من اون روزم تنها نبودم ...

اگه اتو مثل پیام و عکس و اینا نداری اصلا حرفشو به خاستگارت نزن.‌

اما اگه اتو داری بگو همو خاستیم و خاستگارم بود. 

اما نگو دوست بودیم. بگو فقط خاستگار بود

به پسره گفتی خاستگار دارم چی گفت؟

پسره زنگ زده بود دختر داییم دختر داییم براس تعریف کرده دختر داییم از جریان رابطمون خبر داشت پسره بهش گفته بود من دیگه سپردم دست خدا راضیم به رضاش 

اگه اتو مثل پیام و عکس و اینا نداری اصلا حرفشو به خاستگارت نزن.‌اما اگه اتو داری بگو همو خاستیم و خا ...

پیام اینا ک دارم اما میدونم پسره کاری نمیکنه فقط از مادرش میترسم من خودم ب پسره پیشنهاد دادم بیا ب پدرم بگو باهم در ارتباط بودیم قبول نکرد