2777
2789
زود به دل میگیرم

اونای دیگه که گفتم چی ؟غیبت میکنی؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دلیلش چیه؟؟

بیبن روح انسان میتونه بر خلاف جسم تو زمان سفر کنه وی سری چیزا بیبینه که مال تو به اینده سفر میکنه من کلا به عود روح اعتقاد دارم روح انسان از جنس روح خداست لین روح باید به درجه تعالی برسه 

نمیدونم کی ازدواج میکنی ولی حسم عمیق بهم میگه خوشبختی

مرسی ازتون 

منم بعضی وقتا ب هر چی فک میکنم اتفاق میوفته 

چند ماه قبل ب این فکر بودم که نکنه برای دوستم و همسرش اتفاقی بیوفته چون رفته بودن مسافرت و شبش خبر آوردن که تصادف کردن .

و کلی اتفاق دیگه برای خودم و اطرافیان 

......
راستش من نماز خون نیستم اما خیلی مواظبم به کسی بدی نکنم وخیلی زجر دیدم تو زندگی م احساس میکنم سیدم

خیلی جالبه که فکر میکنین سیدین من خیلی دوست داشتم سید باشم احترام خاصی هم برا سیدا قائلم

فقط حیف که نماز نمیخونین عزیزم ! 

به نظر من نماز باعث میشه رشته ای که ما رو به خدا وصل میکنه شل نشه یه جور تلنگر هر چی بیشترم حواسمون بهش باشه بهتر رو خودمون کار میکنیم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
نه والا . من بنده ی خوب خدا نیستم . نماز هام کاهلی میکنم ولی اینجوریه . پدرمم اینجوری بود . خیلی بده ...

جالب و عجیبه حالا نماز خوندن خیلی خوبه حتی با کاهلی من خودمم گاهی با عجله واینا میخونم 

غیبت و اعمالتون چی ؟ تیکه میندازین به کسی ؟