2777
2789
عنوان

هعییی الان میخام برم مدرسه😕

122 بازدید | 6 پست

گفتم قبل اینکه برم ی خبر بدم🙁👋🏻

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

منم😁

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا به همرات 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

موفق باشی گلم ❤️

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️