من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده میگویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چه سریع نسخه طلاق میپیچین زندگیه مسخره بازی که نیستمیتونه کم کم شوهرشو آروم تر کنه زندگی که همیشه یه ...
زندگی خودشه حالا من نمیشناسم همه ادمارو شاید عشقشون واقعیه ، ولی داره میگه متنفرم از شوهرم سگ اخلاقه فلان اینا، میدونی اگه یه بچه اینارم بشنوه چقدر رو مغزش میتونه تاثیر بزاره؟ مردم ازدواج میکنن تا آرامش داشته باشن نه ناراحتی منم فقط نظرمو گفتم
لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨ ( اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)
یه طرفه نباید قضاوت کنیم از حریم زندگی هم خبرنداریم ،طلاق راه حل مشکل نیست چه بسا با ازدواج مجدد وضع بدتر بشه ،بهترین راه حل اصلاح رفتارمونه از خودمون شروع کنیم