2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بزاره برم خونه مامانم برا سیسمونی گرفتن بچم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 47 پست
متنفرم از شوهرماونم همینجوری سگ اخلاقه

اگه بچه ندارین طلاق بگیر نزار بچت بدبخت بشه

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پنج ساعت نمیزاره برم عید هم معلوم نیست

اووو چه سخت گیر

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️

😐😐😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

چه سریع نسخه طلاق میپیچین زندگیه مسخره بازی که نیست

میتونه کم کم شوهرشو آروم تر کنه زندگی که همیشه یه جور نیست حتما شوهرش این اخلاق بد رو داره در کنارش هزار تا خوبی هم داره

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

از الان عکس سیسمونی نشون بده 

بگو اینو میخام اونو میخام 

تو رنگ ها اینا مشورت بگیر 

یواش یواش میره تو مغزش که این میخاد بره سیمونی بگیره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
چه سریع نسخه طلاق میپیچین زندگیه مسخره بازی که نیستمیتونه کم کم شوهرشو آروم تر کنه زندگی که همیشه یه ...

زندگی خودشه حالا من نمیشناسم همه ادمارو شاید عشقشون واقعیه ، ولی داره میگه متنفرم از شوهرم سگ اخلاقه فلان اینا، میدونی اگه یه بچه اینارم بشنوه چقدر رو مغزش میتونه تاثیر بزاره؟ مردم ازدواج میکنن تا آرامش داشته باشن نه ناراحتی منم فقط نظرمو گفتم

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

چه سریع نسخه طلاق میپیچین زندگیه مسخره بازی که نیستمیتونه کم کم شوهرشو آروم تر کنه زندگی که همیشه یه ...

کاش سخت نمی گرفتین اینقد بدبخت نداشتیم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

😔چقدر بد که نمیزاره مادرتون ببینین

اسی با روی خوش از خر شیطون بیارش پایین نه برای سیسمونی فقط برای زندگی

ببخشید میگم ولی یه روزی میرسه با خودتون میگین ای کاش بیشتر مادرمون میدیدم 

زندگی خودشه حالا من نمیشناسم همه ادمارو شاید عشقشون واقعیه ، ولی داره میگه متنفرم از شوهرم سگ اخلاقه ...

نظرتون ممکنه دل یه آدمو بلرزونه

خیلی ها با اعتیاد وبی کاری ومریضی همسرشون کنار میان وزندگیشونو از نو میسازی بعد شما برد همچین چیزی میگید برو طلاق بگیر بچت بدبخت میشه

به نظرم شونزده هیفده سالته شایدم کمتر

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
زندگی خودشه حالا من نمیشناسم همه ادمارو شاید عشقشون واقعیه ، ولی داره میگه متنفرم از شوهرم سگ اخلاقه ...

کاملا درسته ادم ازدواج میکنه ک ارامش داشته باشه.،نکه اعصاب و مغز نمونه براش که

وگرنه مگه مغز خ ر خورده از خونه باباش بره

یه طرفه نباید قضاوت کنیم از حریم زندگی هم خبرنداریم ،طلاق راه حل مشکل نیست چه بسا با ازدواج مجدد وضع بدتر بشه ،بهترین راه حل اصلاح رفتارمونه از خودمون شروع کنیم