2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 165 پست

خیلی عاقلانه تر باید رفتار کنی تو تاپیکت دیدم برای درآوردن حرص شوهرت گفتی دوست پسر داری تو رو خدا عاقلانه تر رفتار کن این حرفها چیه میزنی برای اینکه شوهرت رو بسوزانی ارزش خودت رو پایین نیار 

یه آب بخور آروم شو الان داری حرص میخوری و به روانت آسیب میزنی اون با خیال راحت گرفته خوابیده موبایل ...

نه نمیفرستم بهش گفتم وقتی وضعت اینه منم مادری نمیکنم برای بچه ها اگ میخای بچه هارو ب بهترین نحو نگه دارم خودت باید ب بهترین نحو منو نگه داری گفتم اینده بچه ها برام مهم نیست از خونه پدرم نیاوردمشون ک فقط من موقع درس مشق و مریضی و همه جوره تنها بدو بدو کنم

گفتم اگ پدری ک از این ب بعد خودت میفرستی وگرنه بدرک 

هیچی نگف خوابید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عاقلانه تر باید رفتار کنی تو تاپیکت دیدم برای درآوردن حرص شوهرت گفتی دوست پسر داری تو رو خدا عا ...

بزار بیاد پایین

بعدشم نگفتم دوس پسر دارم اشتباه متوجه شدی

من به جای تو بودم حالا که ازدواج سنتی داشتی میتونی بری خونه رو روی سر مادر و پدرش که اینطور تربیت کردن و اومدن خواستگاریت خراب کنی 

با شوهرت برو اونجا و اتمام حجت کن 

به خدا جای تو بودم یک سلیطه بازی در میوردم و ابروریزی میکردم خونه پدرش  و داد و قال میکردم که عین سگ همشون بترسن و بتمرگه شوهرت سر جاش 

البته بچه ها رو بزار خونه پدرت که این آرامش داشته باشن 

گاهی مردها ادم نمیشن مگر با سلیته گری بازی زنها من به این رسیدم وقتی کاری که میخوام انجام نمیده بعد از طاقت زیاد سلیطه بازی درمیارم و کارم رو پیش میبرم و همیشه هم به حرفم رسیده البته من تو بحثهای مالی با همسرم بحث میکردم 

عزیزم ان شاء اله خدا به حق حضرت ابوالفضل عباس جوانمرد کربلا همسرتون به زودی سربه راه کنه و به دلت آرامش بده 

یکی رو می‌شناسم مثل شوهر شما بود اونم دوتا بچه داشت مرده هر وقت میرفت زنه هم یک ساعت بعدش وارد قهوه خونه میشد و اونجا رو می‌گشت و اگر بود که رسوای عالمش می‌کرد اگر هم نبود که رفیقای قماربازش با لبخند می‌گفتن زنت الان رفت که آخرین بار سر همین موضوع با چندتا مرد دعواش میشه و کار به بیمارستان و دیه کشید و دیگه همون شد نرفت که نرفت انقد که زنه رفت وسط مردا و رفیقاش تا بالاخره غیرتش یه تکونی خورد

یکم بخودت مسلط باش این همه عصبانیت کار دستت میده 

بنظرم بااین حجم از تنفر طلاق بگیری بهتره 

البته بخاطر اون دوتا بچه ببین باهات نمیاد مشاوره 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫