2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بزاره برم خونه مامانم برا سیسمونی گرفتن بچم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 47 پست

جمعه شب بعدازنمازعشاء ۱۴بار خواندن دعای نادعلی و بعدازآن ۱۰۰صلوات فرستادن به نیت مهرومحبت بیشتر همسرتون به شما و به حرفتون گوش کنه...من خوندم واقعا مجرررربه عزیزان👌

کلا ۱۵یا۲۰دقه طول نمیکشه ..

اگه وقت و حوصله دارین الان بلندشین باوضوبخونین 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظرتون ممکنه دل یه آدمو بلرزونهخیلی ها با اعتیاد وبی کاری ومریضی همسرشون کنار میان وزندگیشونو از نو ...

متاسفم برای این تفکر، باشه منم یکم بد صحبت کردم که ممکن بود طرفم رو ناراحت کنه، اما اون بیرون کسی هست که با اون خوب برخورد کنه و دو طرفه حس داشته باشن،

کسی هم گوش نمیده همه با هرکی میبینن ازدواج میکنن و میگن ارزش من همینقدره و همین واسم مناسبه و بچه هم میارن و اون بی گناه هم قربانی این قضیه میکنن،

فکر میکنید چرا من همچین حرفیو میزنم، چون این اتفاق برام افتاده

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

یه مرد ارزششو نداره که بخاطرش بخوای قید خانوادتو بزنی و پدرومادری ک ی عمر جون کندن بزرگت کردن رو نبیتی و باهاشون رفتوامد نداشته باشی 

شوهر پیدا میشه زن هم پیدا میشه بچه هم همینطور

ولی پدرو مادر برن دیگه تمومه..

یه مرد ارزششو نداره که بخاطرش بخوای قید خانوادتو بزنی و پدرومادری ک ی عمر جون کندن بزرگت کردن رو نبی ...

همون پدر ومادر راضی به طلاق گرفتن دخترشون هستن به نظرت؟

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
یه طرفه نباید قضاوت کنیم از حریم زندگی هم خبرنداریم ،طلاق راه حل مشکل نیست چه بسا با ازدواج مجدد وضع ...

کاملا موافقم، من خیلی کلی تعریف کردم و نگفتم هرچی شد کلا طلاق، منم نمی‌شناسم این آدم هارو و خبر هم ندارم از زندگی شخصیشون پس نظرم رو حقیقت برای این خانواده مخصوص نیست ، قطعا این جور مشکلات با حرف زدن حل میشن، اما وقتی با حرف زدن هم حل نشه و یه مشکل عغدی بشه و کلا دو نفر باهم نسازن و از هم متنفر باشن و وقتی همو میبینن نفرت داشته باشن از هم باید از هم فاصله بگیرن، برا همین میگم بچه داشتن تو این موقعیت بسیار برای اون بچه مضره، چون اون بچه همه اینارو میبینه و میفهمه

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

اتفاقا دارم،یه پسر

پسرجان چند سالشه؟ در مورد نظرم بگم اگه یکم تند و بد لحن بود معذرت میخوام امیدوارم ناراحت نشده باشید

چهار

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشه، من روانشناس نیستم ولی اگه با همین روند ادامه پیدا کنه و تو این سن کوتاه اون بچه این دعوا و بحث هارو ببینه تا پیری رو تاثیر منفی میزاره، پس تا جایی که میتونی مظلوم و ساکت نباش و نزار بچت از سن کم این بحث هارو ببینه، و اگه شرایط خیلی خیلی بد بود، (من تو زندگی شخصی کسی نیستم و نمیدونم عشقتون واقعی هست یا نه) از هم فاصله بگیرین تا بچه اذیت نشه

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشه، من روانشناس نیستم ولی اگه با همین روند ادامه پیدا کنه و تو این سن ...

استقلال مالی ندارم

حامی هم ندارم که حضانت بچه رو بگیرم

وگرنه زودتر از این حرفا جدا شده بودن

شوهراتون چقد بیخودن که اجازه نمیدن خونه مادراتون برید یا بمونید.    زیادی خودشونو دست بالا گرفتن.  تقصیر خودتونه.  ضعیفید. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...