2777
2789
عنوان

نامه زیبا و حیرت آور از طرف الله🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 33 پست
چون هیچوقت سمتش نرفتی همینکه سالم هستی همینکه پیش خانواده هستی و خیلی چیزای دیگه همه اینا از لطف و م ...

اولا از کجا میدونی سمتش نرفتم مگه میشه کسی سمت خدا نره فکر میکنی فقط خودت سمت خدا رفتی؟ دوما از کجا میدونی اینایی که نوشتی رو من دارم؟ 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اولا از کجا میدونی سمتش نرفتم مگه میشه کسی سمت خدا نره فکر میکنی فقط خودت سمت خدا رفتی؟ دوما از کجا ...

ن من فک نمیکنم فقط منم ک سمتش میرم ولی گفتی ازش مهربانی ندیدی بخاطر همین گفتم چون مث وقتیه ک همش میری پیش مادرت و کنارشی خب میتونی در کنار سختگیری هاش  مهربونیشو ببینی ولی وقتی ازش جدا بشی و سمتش نری فک میکنی ادم بدیه چون بهت سخت میگیره 

از این فهمیدم سالمی چون داری با من حرف میزنی و جوابمو میدی وقتی ادم مریض باشه حوصله کسیو نداره 

و خانواده رو هم از این فهمیدم ک همه رو باهم از ادم نمیگیره شاید یکی دوتا ولی حتما یکی رو نگه میداره واس ادم😊

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن من فک نمیکنم فقط منم ک سمتش میرم ولی گفتی ازش مهربانی ندیدی بخاطر همین گفتم چون مث وقتیه ک همش میر ...

همش رو اشتباه حدس زدی در واقع اصلا هیچ کدوم از دلایل و مثال هایی که آوردی منطقی نبود درستم نبود وقتت بخیر

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
همش رو اشتباه حدس زدی در واقع اصلا هیچ کدوم از دلایل و مثال هایی که آوردی منطقی نبود درستم نبود وقتت ...

من حرفی ک از نظرم درست بود رو گفتم گلم وقت بخیر ان شاءالله همیشه تو زندگیت خوش باشی❤

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498