2777
2789
عنوان

غرق شدن🏊‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست
بهترین دانشگاه های تهران قبول شدم..ارشد رتبه تک رقمی آوردم..مدیر دو تا مرکز خصوصی شدم..آرایشگری یاد ...

اما در اینده فرزندتان به تحصیلاتون افتخار میکنن یه لحظه فکر کن بچه هات توی زمان مدرسه هم بهت افتخار میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اما در اینده فرزندتان به تحصیلاتون افتخار میکنن یه لحظه فکر کن بچه هات توی زمان مدرسه هم بهت افتخار ...

این طوری که پیش می‌ره مادرشون ممکنه تبدیل به یه آدم ناامید و افسرده بشه چون جایی توی این کشور نداره و همه زحماتش هدر رفته ..اینجا تحصیلات و شعور و فرهنگ چندان جایی نداره باید سیاست داشته باشی و بله چشم قربان گو باشی تا به جایی برسی.

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
این طوری که پیش می‌ره مادرشون ممکنه تبدیل به یه آدم ناامید و افسرده بشه چون جایی توی این کشور نداره ...

دقیقا همینطور افراد که بی سواد هستن اما با سیاست و جزو افراد هزار چهره هستن

دقیقا همینطور افراد که بی سواد هستن اما با سیاست و جزو افراد هزار چهره هستن

درد داره واقعا آدمایی که هیچی حالیشون نیست و حتی نمیتونن یه موس ساده کامیپوتر رو تکون بدن بهت دستور بدن و تویی که همه زندگیت داشتی برای رسیدن به آرزوهات تلاش میکردی الان یه گوشه نشسته باشی و حسرت بخوری.

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.