بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم حقوق معلم های ابتدایی نسبت به سایر مقاطع کمی بیشتر هست و حقوق مدیر از کارکنان اداره اما کارکنان اداره اضافه کاری دارن و حقوقشون بیشتر میشه اما چون توی حکم ثبت نیست برای بازنشستگی کم میشه بخاطر همین اکثر کارکنان اداری که معلم هستن سالهای آخر میرن مدیر یا معاون میشن تا حقوق بازنشستگی سوم بیشتر بشه و اما در مورد حقوق این آقا با توجه به سابقه احتمال می دم بین ۱۰الی۱۵بگیره چون رتبه بندی شده من دقیق حقوق ها رو نمی دونم چون قبل رتبه بازنشسته شدم
دخترم حقوق معلم های ابتدایی نسبت به سایر مقاطع کمی بیشتر هست و حقوق مدیر از کارکنان اداره اما کارکنا ...
خیلی ممنونم خیلی اطلاعاتتون کمکم کرد
فقط ی چی بنظرتون از لحاظ اجتماعی کارشون خوبه ؟ من چون به ایشون علاقه دارم سختیاشم تحمل میکنم با هم کار میکنیم که زندگی انشاالله خوبی داشته باشیم ولی مسئله اینجاست که خانوادم خیلی موافق ازدواج با کارمند آ. پ نیستن
از نظر اجتماعی فرقی بین یه معلم و کارمند اداره نیست البته آموزش و پرورش اما از نظر وجه اجتماعی چون خودت معلم هستی میبینی که جامعه هنوز هم به معلما اعتماد دارن و اونها رو قبول دارن
خیلی ممنونم خیلی اطلاعاتتون کمکم کرد فقط ی چی بنظرتون از لحاظ اجتماعی کارشون خوبه ؟ من چون به ایشون ...
ازدواج با ایشون از نظر شغلی مشکلی نداره فقط شاید حقوقشون باشه که توی آموزش و پرورش امکان ادامه تحصیل و بالا رفتن مدرک زیاد هست و به همون نسبت بالا رفتن حقوق و دیگه اینکه وقت آزاد هم برای داشتن شغل دوم وجود داره و یه مطلب دیگه چون شما خودت هم معلم هستی اکثر معلما زندگی آبرومند و شسته رفته ای دارن