2777
2789
عنوان

عکس شام😍بهار🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 6625 بازدید | 177 پست

سلام ب روی ماهت قشنگم😍🥰 نوش جان🥰😘🤩

چه بانمکه اره عزیزم عالیه🥰🥰 چه جالب شده🥰🥰

من دانشگاه بودم در‌نتیجه شام نداریم🙈🙈

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عاشق تاپیکای ترنج بانو و شما هستم 😍.عالی هستید کدبانو و هنرمند 🥰

🥰😍😘🤩 عزیزدلی شما لطف داری🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام از من😍😍ببین کی اومده😍قلب سایت😍😍😘😘مگه میشه حرفی گفت شما همیشه عالی هستی😍😍😘😘💋💋🫂🫂♥️ ...

عزیزدلمی ،خداحفظت کنه الهی جانم، ممنونم عزیزدل💜💗💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
سلام ب روی ماهت قشنگم😍🥰 نوش جان🥰😘🤩چه بانمکه اره عزیزم عالیه🥰🥰 چه جالب شده🥰🥰من دانشگاه بودم ...

سلام عشق دلممم💋💋😘😘♥️♥️عه پس شما میگی عالیه امیدوار شدم😍😍😍😍💋💋😘😘😘خیلی باحاله😍😍

خسته نباشی قشنگم💋💋😘😘فدای سرت،استراحت کن،یچی از بیرون بخر بخور ضعف نکنی💋💋♥️♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

قربونت برمممم عزیزدلممم♥️♥️😍😍ما هم عاشق شما هستیم😍😍♥️♥️

زنده باشی عزیز دلم ، لطف دارین شما 🥰😍😘😘❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شوهرمن و دخترم تنها چیزی که بدشون میاد هویج پخته توی غذاست ولی خودم دوس دارم

من خودم هویچو خام دوست دارم یا مربای هویچ یا اب هویچ توی بستنی اما توی غذا متنفرم.تو زندگیم از دو غذا بدم میاد غذاهای هویچ دار با کدو حلوایی.😄

عزیزدلمی ،خداحفظت کنه الهی جانم، ممنونم عزیزدل💜💗💜

همچنین شما رو واس خانوادتون🧿🧿😍😍💋😘😘💖💖😘😋💋💋💋😘😘🫂🫂🫂🫂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

زنده باشی عزیز دلم ، لطف دارین شما 🥰😍😘😘❤️

عزیزدلی😘😘💋💋🫂🫂

به به😍😍😍نوش جونت خوشگلمممم♥️♥️😘😘💋💋🫂🫂وای رژیم خیلی سخته🤭🥲🥲

فدای دو بشم😘😘😘😘. 

اره ولی خیییییلی خوبه دوسش دارم بخدا هیچی مث کم خوری آدم رو سالم نگه نمیداره ..

بخام یه نصیحت کنم میگم تو زندگیتون کم بخورید و نصف معده تون بزارید خالی باشه.. من ۲۵ روزه فستینگم انقد سبکم انقد راحتم. دوسدارم تا عمر دارم فستینگ باشم. 

نوش جانبیسکوییت رو پودر کنی بهتر نمیشه؟🤔چون ساقه طلایی یکم خشکه احساس میکنم سخته خوردنش😅یا بجای سا ...

اره پودر کنی بهتر میشه من دیروز درست کردم پودرش کردم خوب شدالان عکسشومیزارم