2777
2789
عنوان

برو بچ بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 248 پست
اره منم برا کیی پرسیدم اینو گفت. نگران نباش راهنمایی خیلی اسونه. ادامه بده حتما

حافظم بعد ازدواج صفررررر شده

هیچی رو نمیدونم

خدا کنه بتونم حداقل دیپلممو بگیرم 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی بهتر میتونی دیپلم داشته باشی

خیلییی مهمه، مهمتر از همه چیه

ثبت نام کردم

گفتم حداقل جزوه بدین گفتن برای نهم فقط جزوه میدیم 

گفتم اونم ندین ک زحمتتون نشه یه وقت

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

خیلییی مهمه، مهمتر از همه چیهثبت نام کردمگفتم حداقل جزوه بدین گفتن برای نهم فقط جزوه میدیم گفتم اونم ...

الهیی😂😂

ولی ۷تا۹ راحته از پسش بر میای

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013032                 *جزءاکیپ دخترخاله های نی نی یار 

اگ لایق باشم حتما چرا ک نه 🥲🥹🤲انشالله خدا بغلشو با دستای لطافتش پرکنه الهی 🤲🤲بغل همه منتظرا رو ...

الهی امین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012415          ناشناس حرفتو بهم بگو    کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

الهیی😂😂ولی ۷تا۹ راحته از پسش بر میای

بخدا ترکا آدمو دیوونه میکنن

ای وای عزیزم خوب میشی

رها تگت کردم نشد

چطوری عزیزم؟ 

دخترت چطوره

حافظم بعد ازدواج صفررررر شدههیچی رو نمیدونمخدا کنه بتونم حداقل دیپلممو بگیرم

دوتا وروجک بغل دستته. شنیدم ک شوهرم بچه ادم حساب میشه 😃 سه تا بچه داری و کار خونه . حافظت خوبه فقط سرت شلوغه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012415          ناشناس حرفتو بهم بگو    کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...