2777
2789
عنوان

عقدم رابطه داشتم قراره جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 10054 بازدید | 173 پست
اسی تاپیکاتو خوندم،تو کم مقصر نیستی،خب پدرشوهرت راست میگه،چخبره هرورز هروز بانامزدت میری تا دیر وقت ...

چی میگی بقیه شو خوندی؟  بعدشم زن و شوهر بودیم به کسی ربط نداشت تا وی بیرونیم مردی که زن میگیره مستقلِ  پدر شوهرم بخاطر اینکه شوهرم خواب میموند نمیرفت سرکار میگفت که بخاطر این بود با گیم با نصف شب بازی میکرد

میگفت جمعه به من کمک نکرد رفت بیرون که اصلا با من بیرون تبود با دوستش بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اتفاقا میشینن همو نگاه میکنندوران عقد برای شناخته وگرنه یک راست میرفتن زیر یه سقف دیگه این مسخره ...

وا عقد رسمی برای شناخته؟

زن و شوهرنننننن

پس دوران نامزدی برا چیه ؟😂

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

سلام دخترخوب .

اول اینکه برای اینکه اول عقد متوجه بدیاهش شدی خوشحال باش .

دوم اینکه دختر خوب اصلا از این موضوع نترس حتی اگر خانواده دید خوبی نداشته باشن ...حتی اگر اذیت شدی ...

مادرت رو ببر مشاوره از طریق مشاور آگاهش کن ..انشا اله که اونا هم آینده ی شما براشونومهم تر باشه ..

گلم دخترای قشنگم به هیچ عنوان برای این دلیل از تن دادن به زندگی شروع نشده ادامه ندید البته زندگی که این مشکلات داره ها ...

هرجا دیدید همسر یا نامزدشما مشکل داره یا حتی اراده و دهن بین هست به این دلایل تصمیم اشتباه نگیرید ..

کلا حرفم اینه که تواین دوران همسرت بوده هیچ کار اشتباهی نکردی ..دخترایی هستن که با عرض پوزش هر روز دلرن این کارو میکنند و براشون هیچ جای نگرانی نداره نمیگم خوبنااا نه به شددتتتتتتتت مخالفم .نظر من اینه ....

ولی شما که همسرت بوده خجالت نکش به مادرت یه آره بگو نمیتونی از مشاوره کمک بگیرید ..

تورو خدا فقط برای این مسئله دخترای گل تو زندگی  غلط نمونید ....

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
چی میگی بقیه شو خوندی؟ بعدشم زن و شوهر بودیم به کسی ربط نداشت تا وی بیرونیم مردی که زن میگیره مستقل ...

ولی خب معلومه از اون دخترای گیری و آویزون شوهری،ببین من تو پستای قبلی گفتم بهتره جداشی،چون بهتراز اینه یه عمر اسیر شی ولی خوبه روی اشتباهای خودتم کار کنی،از بکارتتم نترس،شوهر شرعیت بوده ولی باید رو رفتارت کار کنی بنظرم،من خواهرانه نظردادم

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی خب معلومه از اون دخترای گیری و آویزون شوهری،ببین من تو پستای قبلی گفتم بهتره جداشی،چون بهتراز ای ...

خداشاهده من همس به شوهرم میگفتم کم تر ببینیم میگفتم من نمیخوام مزاحم کارات بشم بخاطر من کارات بیوفته عقب ولی ناراحت نیشد و قهر میکرد که چرا اینطوری میگی

خداشاهده من همس به شوهرم میگفتم کم تر ببینیم میگفتم من نمیخوام مزاحم کارات بشم بخاطر من کارات بیوفته ...

خب پس خودتو اسیر نکن،حریف این شوهرو خانوادش نمیشی،از بکاراتت به هیچ عنوان نترس،اصلا توازدواج بعدی به مشکل نمی خوری

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی میگی بقیه شو خوندی؟ بعدشم زن و شوهر بودیم به کسی ربط نداشت تا وی بیرونیم مردی که زن میگیره مستقل ...

عزیزم من تاپیک های قبلیتو خوندم انگار این مشکلات خیلی زیاد و طولانی هستن

برو منطقی باهاش حرف بزن اصلا هم نشون نده از جدایی میترسی

چند سالتونه

وا عقد رسمی برای شناخته؟زن و شوهرننننننپس دوران نامزدی برا چیه ؟😂

نهلزونا برلی شناخت نیست یه زمانی در قدیم بوده که دخترو پسر اگر 

برلی شروع زتدگی تاخیری دارن سرباز یا دانشجو یا هردلیل دیگه مخرم دیدن و رفت وآند باشن خیالشون راحت باشه ماله هم هستن و دلیل سنتی دیگه ..آشنایی ماله قبل عقده ..اماااااا اگر هم تو این دوران متوجه و شناخت بیشتزی حاصل شد بهتر از اینه که وارد زندگی دونفره و اومدن یه بچه باشه و جدایی سخت تر میشه 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
اخه تو ازدواج بعدیم به مشکل نمیخورم؟ قبلا با هیچ پسری دوست نبودم ‌کی الان دختر دست خورده میخواد

این چه منطقیه داری عزیزم من قبلا جدا شدم با یه بچه پس کسی نباید منو میگرفت 

عزیزم نامزدی برای شناخته نه عقد عقد یعنی همسر شرعی و عرفی و قانونی طرفی اتفاقا بعد عقد هم میشه ازهمو ...

این درسته ولی بعضی جاها دوران نامزدی همون عقد حساب میشه اگر سنتی باشن

یعنی یه چندباری میان خواستگاری اون روند عادیش طی میشه و عقد میکنن یعنی تایم زیادی برای شناخت ندارن سر همین موضوع آدمای زیادی اطرافم بودن دوران عقد راحت جدا شدن بدون رابطه و ازدواج بعدیشونم خیلی راحتتر بوده

ایشون خیلی هول بوده چشمشم روی همه چی بسته 

وا عقد رسمی برای شناخته؟زن و شوهرننننننپس دوران نامزدی برا چیه ؟😂

عزیزم پس دیگه چرا نمیرن زیر به سقف ؟ 

چرا از هم جدا زندگی میکنن ؟ حتما یه علتی داره دیگه 

بعضی جاها دوران نامزدی خاصی ندارن یعنی همون روند خواستگاری و بله برون و اینارو طی میکنن و عقد میکنن برای همین فرصت زیادی ندارن همون بشناسن

حداقل توی اون ۳ ماه باید میفهمید با چه کسی عقد کرده و اخلاقشو می‌شناخت بعد باهاش رابطه برقرار میکرد 

عزیزم پس دیگه چرا نمیرن زیر به سقف ؟ چرا از هم جدا زندگی میکنن ؟ حتما یه علتی داره دیگه بعضی جاها دو ...

اره راست میگی ولی طریق درستش این نیست 

کلا فرهنگ غلطیه بنظرم

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اره راست میگی ولی طریق درستش این نیست کلا فرهنگ غلطیه بنظرم

اره ولی متاسفانه تو بعضی خانواده ها جا نیفتاده که قبل محرمیت باهم درارتباط باشن 

میگن اول محرم بشن که نتیجش میشه همین خانم 

سلام عزیزم 

اگه می‌خوای مهریه رو کامل بگیری، باید بگی داشتی

اگر می‌خوای بخشی از مهریه رو بگیری اما در عوض اسمشون از شناسنامه‌ات پاک بشه، باید بگی نداشتی 

بگی نداشتی میبرن پزشک قانونی چک می‌کنن فکر کنم، ولی ممکن هستش که نتونن تشخیص بدن و حرفت رو باور کنن 

(توضیحش پیچیده‌ست، ولی به خصوص اگر رابطه‌ی مکرر نداشتی امکانش هست با یه ماما مشورت کن و تصمیم بگیر)

در ضمن خجالت هم نداره، سه ماه مدت کمی نیست 

ایشون ماه‌ها شوهر عقدی و قانونی شما بوده