2777
2789
عنوان

عقدم رابطه داشتم قراره جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 10054 بازدید | 173 پست

چی بگم والا 

اگه ام بگیم رابطه نداشته باشید تو عقد، ادمو میخورید اینم از عواقبش 

چاره ای نیس راستشو بگو ب هرحال همسرت بوده غریبه ک نبوده 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

آخه هنوز ۳ ماهه عقد کردم هنوزم زیر یه سقف نرفتیم

تو۳ماه عقد رابطه هم داشتی یه میذاشتی طرفو میشناختی که الان اینجوری جدا نشی بگی چیکار کنم

دیگه بگو داشتی دیگه کاری نمیتونی بکنی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیچاره ما زن ها و دخترادر همه مواقع تو زجریم و استرس

دقیقا 

ی چی هم هست باکره باشه اسمش میتونه از شناسنامه پاک کنه

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

خب تو عقد ک نمیشینن یک همدیگه رو نگاه کنن بعدشم تو از کجا میدونستی قراره جداشی

ب نظر من با شناختی ک از پسرای الان دارم تا نرفتی زیر سقف خونه خودت نباید کاری کنی

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
اخه تو ازدواج بعدیم به مشکل نمیخورم؟ قبلا با هیچ پسری دوست نبودم ‌کی الان دختر دست خورده میخواد

تاپیک هات دیدم کاش اخلاق گهش میدیدی باهاش رابطه نداشتی

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
اخه تو ازدواج بعدیم به مشکل نمیخورم؟ قبلا با هیچ پسری دوست نبودم ‌کی الان دختر دست خورده میخواد

الان ۹۰ درصد پسرا قبل ازدواج رابطه داشتن 

ت ک دیگه با همسرت رابطه داشتی 

دست خورده یعنی چی 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
خب تو عقد ک نمیشینن یک همدیگه رو نگاه کنن بعدشم تو از کجا میدونستی قراره جداشی

چرا اتفاقا میشینن همو نگاه میکنن

دوران عقد برای شناخته وگرنه یک راست میرفتن زیر یه سقف دیگه این مسخره بازیا چیه

سه ماه مدت زیادی نیست 

عقد فقط برای شناخته 

عقل هم خوب چیزیه . اولا اگه مشکل خاص و خفنی نیست سعی کن جدا نشی بعد حدایی ام خدا بزرگه ‌کلی راه و روش داره خب

😊

عزیزم خودتو سرزنش نکن

اتفاقیه که افتاده 

کار اشتباهی نکردی

با خانوادت هم روراست باش چون در نهایت باید بری نامه بگیری و متوجه میشن

برای ازدواج بعدیت هم نگران نباش همه چیز رو بسپار به خدا

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿