2777
2789
عنوان

بنظرتون مردا بوس و بغلو میتونن بدون احساس انجام بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 65 پست
خب منم منظورم همینهرفتار کلیش باهام خوبه با احترام رفتار میکنه ولی من حس میکنم محبتش دلی نیس ادم بی ...

بعضی مردا مدلشون همینه، عزیزم مدل ی مرد رو نمیشه عوض کرد، اگ واقعا باهاش حال نمیکنی تا دیر نشده تمومش کن، قبلش باهاش صحبت کن بگو من نیاز دارم ب محبت کلامی و ... و اگ اینارو دریافت نکنم دلسرد میشم و ... ، اگر راضی شد تغییری بده و ب ی توافق برسین ادامه بده، اگ گفت همینی ک هست ترک کن این رابطه رو ، و با آدم مناسب خودت ارتباط بگیر.

مگه قراره چ کار دیگ انجام بده؟ فک کنم خودت دوسش نداری! بیشتر این داره اذیتت میکنه!

نه من ازش خوشم اومده دلم میخواست اونم دوسم داشته باشه اما اون تاحالا یه بارم نگفته دلش برام تنگ شده یا بهم بگه عزیزم منظورم این حرفاس

نسبت به چیزای احساسی خنثی اس نگاهش سرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ برات محبت کلامی خییییییلی مهمه پس باید با مردی باشی ک با کلام بهت ابراز علاقه کنه، بهش میگن زبان ...

مرسی حتما می خونم

من اگز بدونم واقعا دوسم داره دیگ انقد مهم نیس ولی یه حس قوی بهم میگه واقعا علاقه نداره

بعضی مردا مدلشون همینه، عزیزم مدل ی مرد رو نمیشه عوض کرد، اگ واقعا باهاش حال نمیکنی تا دیر نشده تموم ...

من ازش خوشم اومده ولی دوس داشتم یکم از این حال سرد بودنش دربیاد

نه من ازش خوشم اومده دلم میخواست اونم دوسم داشته باشه اما اون تاحالا یه بارم نگفته دلش برام تنگ شده ...

احتمالا تو خونواده ای بزرگ شده ک رابطه پدر و مادرش سرد و بی روح بوده و اینم تاثیر گرفته، کتاب پنج زبان عشق رو بخون

احتمالا تو خونواده ای بزرگ شده ک رابطه پدر و مادرش سرد و بی روح بوده و اینم تاثیر گرفته، کتاب پنج زب ...

اره پدر و مادرش هم از اونایی نیستن که احساسی باشن بنظرت این طور ادما هیج وقت درست نمیشن؟

خب منم منظورم همینهرفتار کلیش باهام خوبه با احترام رفتار میکنه ولی من حس میکنم محبتش دلی نیس ادم بی ...

عزیزم اینا افکار شیطانه تو مغزت میندازه ,درسته که ازدواج تون سنتی بوده ولی به زور که نبوده حتما ازت خوشش اومده که باهات ازدواج کرده دیگه عشقتتون کم کم بیشتر هم خواهد شد،مطمین باش دوستت داره همون طور که تو دوستش داری

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مرسی حتما می خونممن اگز بدونم واقعا دوسم داره دیگ انقد مهم نیس ولی یه حس قوی بهم میگه واقعا علاقه ند ...

اگ بهت اشتیاق نشون میده یعنی دوستت داره،اگ سرد رفتار میکنه و انگار فقط برا رفع تکلیفه، یعنی یا قبلا کسی رو دوست داشته و دلش پیش اونه و این ازدواج فقط از سر اجبار و برا متاهل شدنه صرفا، حس ی زن هیچوقت بهش دروغ نمیگه، کنجکاو باش و ب رفتاراش دقت کن ببین اصل موضوع چیه 

اره پدر و مادرش هم از اونایی نیستن که احساسی باشن بنظرت این طور ادما هیج وقت درست نمیشن؟

بستگی ب این داره ک خودشم دوس داره رابطه گرم رو تجربه کنه یا نه، ولی چون این آدما اصلا رابطه گرم رو ندیدن و الگوشون همون پدر و مادرشونه، باور دارن ک رابطه همینجوریه و تغییر دادنشون اغلب سخته، مگراینکه خودشون همکاری کنن و برای تحول مشتاق باشن.

اگ بهت اشتیاق نشون میده یعنی دوستت داره،اگ سرد رفتار میکنه و انگار فقط برا رفع تکلیفه، یعنی یا قبلا ...

بخدا من حس میکنم این بغل اینا برای رفع تکلیفه نمیدونم چرا ..شما خیلی خوب حسی که من دارمو متوجه شدی من دقیقا همین حسو دارم

بستگی ب این داره ک خودشم دوس داره رابطه گرم رو تجربه کنه یا نه، ولی چون این آدما اصلا رابطه گرم رو ن ...

اره ادما به راحتی تغییر نمیکنن..شما واقعا خوب متوجه شدی من منظورم چیه تو بد مخمصه گوش کردم