2777
2789
عنوان

بنظرتون مردا بوس و بغلو میتونن بدون احساس انجام بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بذار بغل کنه بابا بیخیال خوبه که یعنی همینطور بدون پیش مقدمه بوست میکنه نمیگه مثلا من دوستت دارم و ا ...

مثلا موقع خداحافظی بغلم میکنه میبوستم میگه مثلا مراقب باش در همین حد

اره برای همین فهمیدم که دوسم نداره

نه بابا اینجوری هم نیس خیلی از مردها هستن کلامی نمیگن و خیلی ها هم هستن دوست ندارن ولی کلامی الکی و دروغ خیلی میگن پس به گفتن نیس گلم

خودت باید از چشماش بفهمی. ادم میتونه مخبتش ابراز نکنه ولی چشمای ادم دروغ نمیگه. چشم ادم عاشق مشخص ط ...

اره برای همین میگم دوسم نداره جوی توی نگاهش هیج احساسی نمیبینم 

ببین دوست داشتن یا دوست نداشتن ی مرد رو نباید صرفا موقع شهوتش بسنجی، باید ببینی در مواقع غیر از شهوت چجوری باهات رفتار میکنه، باور کن اونها مهمتره.

موقع شهوت مردا برا لذت خودشونم ک شده میتونن نرم رفتار کنن ، باید بیرون از رختخواب عشقشون رو سنجید.

مگه قراره چ کار دیگ انجام بده؟ فک کنم خودت دوسش نداری! بیشتر این داره اذیتت میکنه!

شایدم فانتزی های خیییییلی زیادی تو ذهنت ساختی و الان ک میبینی ب اون شدت نیس تو ذوقت خورده! 

خودت بشین صادقانه علت احساست رو پیدا کن.

ببین دوست داشتن یا دوست نداشتن ی مرد رو نباید صرفا موقع شهوتش بسنجی، باید ببینی در مواقع غیر از شهوت ...

خب منم منظورم همینه

رفتار کلیش باهام خوبه با احترام رفتار میکنه ولی من حس میکنم محبتش دلی نیس ادم بی احساسیه نمیدونم جطور بگم

من توقع نداشتم هر لحظه بگه اما اون این چیزارو مهم نمیدونه

اگ برات محبت کلامی خییییییلی مهمه  پس باید با مردی باشی ک با کلام بهت ابراز علاقه کنه، بهش میگن زبان عشق، کتاب ۵ زبان عشق رو بخون کمکت میکنه.