2777
2789

مواد قرمه سبزی رو دقیق بگین

سبزی دقیق چی میریزید

گوشت چه نوع گوشتی میریزین

وشیوه پخت رو بگین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک ربع اخر رب انار و رب گوجه زعفرون فلفل و با هم قاطی کن بریز تو خورش.

میگه قورمه نه قیمه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

گشنیز و تره و جعفری و شنبلیله ولی شنبلیله رو کم بریز تلخ نشه

سبزی رو خوب تفت بده 

نیم ساعت اخرم یه کم ابغوره یا ابلیمو بریز 

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

یه پیاز خورد کن 

بریز تو روغن

یکم ک سرخ شد

سبزیتو بریز

سرخ کن

سبزی ک حالت طلایی شد

این سبزی اماده اس

چون لوبیا نسبت ب گوشت زودتر میپزه جدا بپز

ابش اگ حالت بد بود بریز دور

بعد گوشت رو سرخ کن گوشت گوسفندی رو

با نمک و سبزی ای ک اماده کردی بزار بپزن

مثلا یکساعت گوشت بپزه یکساعت دوم سبزی رو بریز

گوشت ک پخت

لوبیای پخته رو بریز

لیمو عمانی

رب

وابلیمو ونمکشو میزون کن

زیرشو کم کن

ی ۴۰ دیقه اروم ب خورد هم برن مواد

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

اول یه پیاز بزرگو رنده کن بعد روغن بریز بعد گوشت بریزبزار طلایی شه زردچوبه ام بریز بعد سبزی وبریز بزار قشنگ سبزی تیره بشه بعد تفت بده بعد یکم رب بزن بعد لوبیابریز یکم تفت بده بعد اب بریز بعد بزار بجوشه زیرشو کم کن بعد وسطای پخت یکم ادویه قرمه سبزی والیت گوشت بریز خیلی خوشمزه میکنه غذارو .بعد اخر سر شنبلیله یکم تفت بده بریز تو قرمه سبزی عالی میکنه قرمه سبزی ولیمو عمانیم تو ابجوش یه ساعت بزار تلخیش بره بعد اضافه کن

پیاز تفت بده گوشتارو بریز تو پیاز اردویه و نمک زردچوبه بزن درشو بذار گوشتا اب بندازه و دوباره ابش خشک بشه و تفت بگیره گوشتا

بعد سبزی تو اضافه کن و دوباره تفت بده تا روغنت رنگ‌سبزی و بگیره  بخودش و سبز تیره بشه

بعد لوبیا های خیس شده اضافه کن و اب جوش بذار سه ساعت بپزه

بعد د

لیمو عمانی هایی ک دوساعته خیس کردی و از وسط نصف کن هسته شو جداکن و بنداز تو قورمه بذار یه ساعت و نیم دیگه بپزه  وقتی پخت زیر اجاقو خیلییییی کم کن در قابلمه رو باز بذار یرب بذار بمونه ببین چ روغنی میندازه بعدشم بخورید🤤🤭

مواد لازمشم برای س جهار نفر 

نفری سه تا ۴ تیکه گوشت

اندازه یه کوفته سبزی قورمه

یدونه پیاز بزرگ

برای هرنفر دوقاشق غذا خوری لوبیا اگر پر لوبیا میخوای سه قاشق نفری

دوتا لیمو عمانی 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

سبزی

تره

جعفری

گشنیز

دو پر هم شنبلیلع شنبله رو کم بزن ک تلخ نشه

اون سه تا بالایی هم ب نسبت مساوی تقریبا

حالت دوم اینکه 

گوشت وبا سبزی سرخ میکنن

بعد لوبیارم میریزن همشو باهم میندازن تو زودپز

اخرش رب ولوبیا میزنن

ما ترک‌تبریزیم ما قرمه سبزی رو قرمز درس میکنیم وسیاه دوس نداریم برا همین سبزیو درحد طلایی شدن وازاد شدن بوش سرخ میکنیم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
پیاز تفت بده گوشتارو بریز تو پیاز اردویه و نمک زردچوبه بزن درشو بذار گوشتا اب بندازه و دوباره ابش خش ...

اره اینجوری هم عالی میشه اسی

اسی ببین من اشپزیم خوب نیس

براهمین همش گوگل میکردم

ولی فهمیدم 

غذا پختن مثل پختن تخم مرغه

یکی اول روغن میریزه توش نمک بعد تخم مرغ میشکنه

یکی چون عسلیدو داره زرده رو هم نمیزنه یکی و....

باید تم خونت رو پیدا کنی

ذائقه خودتو

من خودم خورشت پر ابلیمو دوس دارم مثلا

یا بابام عاشق اینکه قورمه سبزی پر اب باشه بریزه تو برنجش اب قرمه سبزیو و...

اره اینجوری هم عالی میشه اسیاسی ببین من اشپزیم خوب نیسبراهمین همش گوگل میکردمولی فهمیدم غذا پختن مثل ...

جانم‌من اسی نیستم 😂

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

جانم‌من اسی نیستم 😂

میدونم‌گلم مال شمارو ریپلای زدم بگم ک دستور پختتون خوبه