2777
2789
بعضی عروس‌ها الکی جبهه نمی گیرند حتما یه چیزی هست که شمشیر از رو بستیم دیگه

اصلا عروس بد نمیشه وقتی الگوش که همون خانم بزرگتر یعنی مادرشوهرش باشه خوب باشه عروس بدنمیشه

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه!می تونی اهمیت ندی... اگه رو خودت کار کنی و رو زندگیت تمرکز کنی میفهمی حرف اونا هیچ اهمیتی ندارههر ...

من آدم شادی هستم  ،، راه می‌رم می رقصم 

روزی که غذای خوب درست کنم اون روز برام خیلی روز خوبی هست 

وقتی که شوهرم خونه هست سنگ تمام می ذارم 

ولی ولی یه جاهایی می‌بینم توی حال خودمونیم یه دفعه شوهرم تحت تاثیر حرفای اونا ،،،  انگار من ارزش ندارم یه بی احترامی هایی می کنه 

گريم می گیره به کارهایی که می کنم و بازخوردی که می‌گیرم 

شما همه چیز نمی دونی 

همه مثل هم نیستند 

از همین نی نی سایت میشه دلیلشو فهمیدازدواجو یه جنگ می دونن که باید توش پیروز بشن... باید شوهرشون مطی ...

مگه همیشه زن ها مقصرند؟؟!!!مردهایی که فکر میکنن برای خانوادشون کنیز آوردن و زندگی مشترکشون باید زیر ذره بین و کنترل خانوادش باشه چی میشن؟

دیگه گذشت اون زمان که مهم‌ترین عامل طلاق اعتیاد و بیکاری بود

بعنوان وکیل با ۱۲ سال سابقه قاطع میگم امروز مهم‌ترین عامل طلاق شبکه‌های اجتماعی است!

خیانت، ایجاد توقعات لاکچری نامعقول، روابط کور، ترویج بی بند و باری، ترویج فمنیسم. فانتزی‌های نامتعارف جنسی

و ده‌ها کوفت و زهر مار دیگر...

‏هر چند نمی‌توان نقش اقتصاد نابهنجار را در فروپاشی خانواده نادیده گرفت اما: اقتصاد بیمار بیشتر از آنچه دلیل طلاق باشد دلیل کاهش ازدواج است

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

به نظرم دخالت خانواده دختر و سازگار نبودن دختراست.از قدیم دخالت قوم شوهر بوده این دختر و خانوادش بودن که کوتاه میومدن اما الان دیگه کوتاه نمیان.به نظرم برای زندگی سالم خوبه که زن کوتاه بیاد .منظورم تو سری خور بودن نیست ها اما الان خیلی دخترا سر مسائل جزئی قهر و دعوا راه میندازن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
اصلا عروس بد نمیشه وقتی الگوش که همون خانم بزرگتر یعنی مادرشوهرش باشه خوب باشه عروس بدنمیشه

مگه میشه اصلا عروس بد نباشه

یعنی خدا بخاطر عروس بودنش معصوم آفریدتش،

خانواده شوهر خوب

ولی از همون اول بخاطر در گوش خوندن مادر خودش

فامیل شوهر میشن اذراعیل.

فاصله انداختن بین پسر و خانوادش

دو بهم زنی،

حسادت

حس رقابت بین جاری و خواهر شوهر

چشم و هم چشمی

بی‌محلی و بی احترامی و ...

در مورد برخی عروسها نه همه البته

بعضی عروس‌ها الکی جبهه نمی گیرند حتما یه چیزی هست که شمشیر از رو بستیم دیگه

خوش خیال و مهربون وارد یه خانواده میشیم

یهو یه چیزایی میبینیم یکم تلنگر میخوریم 

باز سعی میکنیم عادی باشیم باز چیزای دیگه میبینیم و این اونقدر تکرار میشه تا میشیم یه موجود سرد که دوس نداره با خانواده ی همسرش رفت و امد داشته باشه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
مگه میشه اصلا عروس بد نباشهیعنی خدا بخاطر عروس بودنش معصوم آفریدتش،خانواده شوهر خوبولی از همون اول ب ...

عزیزم شما انگار خیلی از دست عروسا شکاری من نگفتم معصومن من میگم مادر شوهر که سن بی بی ادمو داره نباید باعروس حس رقابت وحسادت راه بندازه وهی کل کل کنه وقتی خوب رفتار کنه عروسم یاد میگیره مگه کرم داری خوبی و احترام ببینی بی محلی یا بی احترامی کنی مادرشوهرا همه چیزای خوب رو برا دخترشون میخوان یک بام ودوهوا

صدتا مسافرت پیرزنیه می‌ره خوشحال میشی دیدنش میری سنگ تموم میذاری زنگش میزنی اگه زیارتی باشه که همه کار براش می‌کنی حالا یه سفر میخوای بعد مدتی بری انگار باباش تازه مرده عزا میگیره خدا شاهده یکاری میکنه یا اونجا دعوات بشه باشوهر یا بهت اونقدر بد بگذره که نگم 

عزیزم شما انگار خیلی از دست عروسا شکاری من نگفتم معصومن من میگم مادر شوهر که سن بی بی ادمو داره نبای ...

نه

هم زن دایی های خوبی دارم هم زن عمو و هم خانوم برادر خوبی.

با نظر شما موافقم

ولی دیدم خانواده همسرش خوب نه عالین

ولی از بس مادرش تو گوشش خونده بود خانواده شوهر عقربه

از اول شمشیر از رو بست

بالاخره مادر شوهرش  آنقدر کمکش کرد و جلب اعتماد

الان مثل مادر دخترن

بعنوان مثال گفتم

تا کلیت شما زیر سوال بره

گفتید عروس بد نمیشه

موفق باشید