2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 46 پست
ببین تا چند سال آینده وارد هیچ رابطه ای نشو چون هنوز بلد نیستی باید چطور رفتار کنی وقت بزار رو خودت ...

ولی منم چندباری تهدیدش کردم  

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

خوب دیگه ولش کن خو وقتی اینجوری گفته در واقعه دنبال رابطه رایگان با دختره به اسم رل زدن اگه اهل رل ...

نه بابا دیگ بهش پیام نمیدم .. تو فکرم هست ولی دیگ خودمو کوچیک نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی منم چندباری تهدیدش کردم

وا چرا 

چه کارای سمی میکنید😑

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیلی سمی رفتار کردم نه؟

خالص،خالص 

به نظرم قیدشو بزن 

بیخیال دیگه بهش فکر نکن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خوب دیگه ولش کن خو وقتی اینجوری گفته در واقعه دنبال رابطه رایگان با دختره به اسم رل زدن اگه اهل رل ...

اگ دوسم نداشت چرا با اینکه اطلاعات فیک دادم قبلش ولی باز گف ک میخوام باهات وارد رابطه شم؟ البته گف باید فکرامو بکنم بعد یک ماه اینو گف .. ولی بعدش من اون حرفا زدم کات کردددد

خالص،خالص به نظرم قیدشو بزن بیخیال دیگه بهش فکر نکن

یعنی هیچ راهی نیست انجام بدم برگرده؟ خیلی دوسش دارم خببب کارام از روی بچگی بود

یعنی هیچ راهی نیست انجام بدم برگرده؟ خیلی دوسش دارم خببب کارام از روی بچگی بود

باز میگه دوسش دارم😐🙄

من ۴ ساعت حرف زدم تهش اینو بگی؟ 

اگ دوسم نداشت چرا با اینکه اطلاعات فیک دادم قبلش ولی باز گف ک میخوام باهات وارد رابطه شم؟ البته گف ب ...

مشکت اینه فک میکنه دوست داشته 

اگه داشت که الان تو خونش  خانومش بودی یا رلش

قشنگ هم معلومه مردد بوده 

اگه واقعا خوشش اومده بود سریع میگفت اره 

نه بگه یه ماه 

اونم بعد یه ماه  فقط انتخابت کرده برای یه اشنایی یاده بشی رلش 

بعدش هم انگار دنبال یه بهانه بوده کات کنه که کرد 

انگار تو رفتی خاستگاری 

همینکه یک ماه پای جوابش موندی خودش بده 

کوچیک شدی 

به هر حال نترس 

به کسی نمیگه چون پای خودشم گیره 

کسی هم الان دنبال دردسر نیست 

اصلا به کسی بگه ؟ واسه چی بگه ؟بعدش چی ؟ 

پس فکر الکی نکن 

مشکت اینه فک میکنه دوست داشته اگه داشت که الان تو خونش خانومش بودی یا رلشقشنگ هم معلومه مردد بوده ا ...

دقیقا همینطوره... بنظرت من بهش پیام ندم که من منتظر نظر تو نبودم ولی تو اون شب گفتی مشکلی نداری منم خواستم تجربه کنم یک همچین حالتی ک فکر نکنه من کوچیک شدم از این حرفاا..مثلا یک متنی تو همین مایه ها بهم بگی براش بفرستم

ولش ک و ن لقش بره گمشه

🤣🤣🤣 خدایا دختر از دست تو 

ببین کلی آدمای مختلف میگم با شرایط مختلف میان تو زندگیت بعد ها به خودت میگی وای عجب دیونه ای بودم تو اون سن که اصلا عاشق این طرف بودم

دقیقا همینطوره... بنظرت من بهش پیام ندم که من منتظر نظر تو نبودم ولی تو اون شب گفتی مشکلی نداری منم ...

نه ندهههههههههههههه فکر  میکنه تا الان تو فکرش بودی 

بیخیالش 

اگه اون پ داد 

بگو 

که از اول خاستی سربه سرش بزاری اینا و مثل یه سرگرمی بوده برات و خنده دار بوده برات حرفاش و.....

نه ندهههههههههههههه فکر میکنه تا الان تو فکرش بودی بیخیالش اگه اون پ داد بگو که از اول خاستی سربه س ...

متاسفانه من بهش گفتم ک دوسش دارم