2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 46 پست

خیلی ببخشید ولی اول اصلا ازین رفتار شما حس خوبی نگرفتم جدا از اون برگشتی به پسر مردم گفتی اگر ببینمت ممکنه  بهم تعرض میکنی ؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چن سالته اسی؟همه چیه این رابطه بچگانه بوده،سیفونشو بکش بره گم شه

19.. اره میدونم بچگونه بوده چون اولین پسری بود ک بهش ابراز علاقه کردم و واقعا دوسش داشتم .. الانم همش تو ذهنمه خوابشو میبینم.. یعنی اونم بهم فکر میکنه؟

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

خیلی ببخشید ولی اول اصلا ازین رفتار شما حس خوبی نگرفتم جدا از اون برگشتی به پسر مردم گفتی اگر ببینمت ...

میدونم خودم از رفتارام پشیمونم.. ازش عذرخواهی کردم جواب نداد  

بنظرت بگم چرا جواب ندادی؟ sms دادم بش

میدونم خودم از رفتارام پشیمونم.. ازش عذرخواهی کردم جواب نداد بنظرت بگم چرا جواب ندادی؟ sms دادم بش

اینقد گیر نده ولش کن معذرت میخوام ولی پسرا واسه اینجور رفتارا تره هم خرد نمیکنن و شمارو فقط واسه تفریح و پر کردن وقتشون میخوان حتی شما قلبا نیت بدی نداشته باشی برای لونا مهم نیست . این آقا هم که مشخصه چجوری راجبت فکر میکنه 

بخاطر خودتم که شده یکم به فکر خودت و زندگیت باش 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اینقد گیر نده ولش کن معذرت میخوام ولی پسرا واسه اینجور رفتارا تره هم خرد نمیکنن و شمارو فقط واسه تفر ...

چجوری راجبم فکر میکنه؟  

مشکل اینجاس از اقواممونه.. و اینکه به من میگف دختر خوبی ولی ازروی بچگی اینکارارو کردی

وحشتناک بچه میزنی 

منم جای پسره بودم پ نمیدادم دیگه 

حرفایی که زدی خیلی ساده هستی و انگار واسه بچه 12 سالس بخدا 

منم 19 یکسال پیش که اولین بارم تو رابطه بود اصلا اینجوری نبودم 

علاوه براینکه اویزون رفتار کردی. ساده هم بودی و اون پسر هیجوره نمیتونه روت حساب کنه 

تعرض و تجاوز میکنی چیه؟ اگه محدودیتی واسه بیرون رفتن نداری برو خو دیگه جزی از رابطه بیرون رفتنه 

اگه میترسیدی میتونستی تا یه مدت بپیچونی بگی یه مدت خانوادم روم حساس شدن نمیخوام مشکوک شن فعلا و چند بهانه دیگه تا وقتی اعتماد کنی 

نمیگم پرو باش هر چیزی بگی ولی در نهایت احترام ساده نباش 

وحشتناک بچه میزنی منم جای پسره بودم پ نمیدادم دیگه حرفایی که زدی خیلی ساده هستی و انگار واسه بچه 12 ...

دقیقااااا انقدر از رفتارام بدم اومده بخدااااا حالم از خودم بهم میخوره.. اخه میدونی من اولش با هویت فیک اومدم جلو اون توی هویت فیک هفته اول درخواست رابطه جنسیو و اینا کرد بعدش ک خودمو معرفی کردم بهش گفتم بخاطر اون حرفات من یکم میترسم .. ولی اون حرفای من نبود من بهش نگفتم بهم تعرض میکنی اون حرفارو دوستم گف منه خر ویس دوستمو براش فرستادم گفتم اینجوری میگه راجبت اونم کلا گف تو نسبت به من شکاکی کات کرد رف الان دو هفتس ازش خبری نیس عذر خواهی هم کردم جواب نداد

چجوری راجبم فکر میکنه؟ مشکل اینجاس از اقواممونه.. و اینکه به من میگف دختر خوبی ولی ازروی بچگی اینکا ...

بدترینش همینه که طرف اقوام هم هست

خودت چی فکر میکنی؟ به نظرت فکر خوبی میکنه؟ 

19سالته خیلی هم بچه نیستی ولی رفتارت نه

بدترینش همینه که طرف اقوام هم هستخودت چی فکر میکنی؟ به نظرت فکر خوبی میکنه؟ 19سالته خیلی هم بچه نیست ...

بدبخت شدمممممم  

بدبخت شدمممممم

ببین دیگه بهش پیام نده به هیچ وجه فراموشش کن

به فکر درس و دانشگاه باشه 

چرا وقتت رو سر همچین چیزایی هدر میدی؟ هنوز کلی فرصت داری کلی آدم میان میرن تو زندگیت 

ببین دیگه بهش پیام نده به هیچ وجه فراموشش کنبه فکر درس و دانشگاه باشه چرا وقتت رو سر همچین چیزایی هد ...

نه بابا بهش پیام نمیدم.. فقط نگران اینم ابرومو ببره البته میدونم همچین پسری نیست خودش قول داد بهم راجبم پیش کسی حرفی نمیزنه ولی خیلی نگرانم ای کاش خودمو معرفی نمیکردم خیلی کله خری کردم

نه بابا بهش پیام نمیدم.. فقط نگران اینم ابرومو ببره البته میدونم همچین پسری نیست خودش قول داد بهم را ...

ببین تا چند سال آینده وارد هیچ رابطه ای نشو چون هنوز بلد نیستی باید چطور رفتار کنی 

وقت بزار رو خودت کار کن این دوستی های دو روزه هیچی نداره جز استرس مثل الان

انشالله که نمیکنه نگران نباش 

ولی دیگه هیچ پیامی نده نشون نده که ترسیدی که مبادا حرفی بزنه اصلا ترست رو نشون نده بلاکش کن اگرم یوقتی پیامی داد بگو که من یک اشتباه احمقانه کردم فقط همین اصلا التماس نکنی که نگی یوقت به کسی فلان 

دقیقااااا انقدر از رفتارام بدم اومده بخدااااا حالم از خودم بهم میخوره.. اخه میدونی من اولش با هویت ف ...

خوب دیگه ولش کن 

خو وقتی اینجوری گفته  در واقعه دنبال رابطه رایگان با دختره  به اسم رل زدن 

اگه اهل رل واقعی  بود درخواست رابطه نمیداد یا حداقل  نه بع این زودی

و یا خوششم نیومده ازت حالا یا قیافه یا اخلاقت

بنظرم فراموش کن هر کاری الان کنی فقط اون پیشش خودش میگه طرف اویزونه 

شاید یه روز دیدیش میگی اقوامته

حداقل بقیش عزت نفستو حفظ کن