2777
2789
عنوان

عموم تصادف کرده ماشینش داغون شده😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 119 پست
درسته شاید دارن مجازات کارشون رو پس میدن ولی خوشحالی شما هم اصلا درست نیساگر قراره اونا بد باشن شما ...

پول اونه 

عموم نو لباس بچش مونده بود چجوری ۸۰۰ تومن داده ماشین خریده؟

دقیقا همون مقدار که ما دادیم

اینا به کار عمویی که باهاش در ارتباطیم گفته پول نیست کلا یعنی داده به اون

لایک نکن خواهر منننن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان همه معلم اخلاق میشن حال ادمو بهم میزنن اه اه

خوشحال باش عزیزم نوش جونت مال یتیم خوردن نداره عاقبتشم همین میشه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من شوهرم واسه این مسائل فقط خونه رو به اسم من زدنمی دونم ادم اصلا دلش نمیاد چنین کاری بکنه

خونه و باغ و متشین بهواسم مامانم بود 

ولی بابام یسری دارایی داشت که بهواسم خودش بود

لایک نکن خواهر منننن  
خونه و باغ و متشین بهواسم مامانم بود ولی بابام یسری دارایی داشت که بهواسم خودش بود

همون خوبه والا من یه دوستی داشتم که شاسی بلند سوار میشد و زندگی لاکچری

شوهرش تو کرونا فوت کرد بابی پسره کل داراییشونو گرفت الان دوستم با دو بچه تو خونه ۴۰ متری اجاره دارن زندگی می کنن

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

پول اونه عموم نو لباس بچش مونده بود چجوری ۸۰۰ تومن داده ماشین خریده؟دقیقا همون مقدار که ما دادیماینا ...

بلاخره از لحاظ قانونی حق خودشون بوده

یعنی چیزی نبوده که الان شما بگین بخاطر اینکه ما رضایت نداشتیم

بعدشم خیلیا با تصادف میمیرن یعنی نتیجه اعمال بدشونه؟

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان همه میان سرزنشت میکنن ولی اگه خودشون تو این موقعیت بودن عروسی میگرفتن...چقدر بده قضاوت کردن🙂

من عروسی نگرفتم

ولی اینکه کل این چند سال مریضی بابام یبار نگفتنکچجوری میگذرونین و حال پسرمون چطوره و بعد فوتش اومدن حق خواستن اونم‌دودستی تقدیم پسرشون کردن اتیشم میزد

لایک نکن خواهر منننن