2777
2789
عنوان

عموم تصادف کرده ماشینش داغون شده😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 119 پست

برادرهای ناتنی من هم یعنی از پدر یکی بودیم از مادر جدا بعد فوت بابام مارو از خونمون انداختن بیرون و باغ و موتور خونمون رو به قیمت کمی دادن رفت و استرسی به مادرم وارد کردن که مادرم از غصه زیاد سرطان گرفت و فوت کرد

من عموم فوت شد پدرمادرش سهمشون رو بخشیدن گفتن اصلا پرسیدن نداره معلوم ما دلمون نمیاد چیزی برداریم ا ...

اینا جلو‌خونه صف بسته بودن 

به‌۸۰۰ تومنم راضی نبودن دلشون بیشتر میخواس

لایک نکن خواهر منننن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در جواب اونی که گفت خیلی بدجنسین و حق قانونی و شرعیشون بوده :

خیلی چیزا حق قانونی و شرعی حساب میشه 

ولی دلیل نمیشه که درست باشه 

پس انسانیت کجا رفته 

شوهر شماهم میتونه قانونی و شرعی زن صیغه کنه 

ایا شما با این قضیه موافقی و نباید اعتراضی داشته باشی؟

(شایدم مجرد باشی ولی در کل گفتم)

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
من عروسی نگرفتمولی اینکه کل این چند سال مریضی بابام یبار نگفتنکچجوری میگذرونین و حال پسرمون چطوره و ...

گلم اشتباه منظورم رو متوجه شدی شما حق داری من خودم تو شرایط مشابه شما بودم 

منظورم یه سریا هست که اومدن سرزنشت کردن و اصلا خودشون تو این شرایط نبودن .اگه تو این شرایط بودن جشن و عروسی میگرفتن منظورم به اونا بود نه شما

همون خوبه والا من یه دوستی داشتم که شاسی بلند سوار میشد و زندگی لاکچریشوهرش تو کرونا فوت کرد بابی پس ...

مهریه برای اینجور وقتاس چون اول مهریه و از اموال شوهر برمیدارن بعد اگه چیزی موند میشه ارث بقیه

عموم کارایی کرده که بگم برگات می‌ریزه ارث و...که چیزی نیست

از قسم دروغ تو دادگاه تا پول نزول گرفتن و....

و برعکس بقیه که بهت میگن وای نگو

بهت حق میدم:)

من ببینمش تف تو صورتش میندازم اشغالو

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

بلاخره از لحاظ قانونی حق خودشون بودهیعنی چیزی نبوده که الان شما بگین بخاطر اینکه ما رضایت نداشتیمبعد ...

عموم با تصادف نمرده

بیشتر از چیزی که از ما گرفتن‌مجبورن خسارت بدن و پاشین و درست کنن

من از این خوشحالم!

حقشون زمانی حقه که پدری‌کرده باشن در حق پدرم نه اینکه حتی بعد مرگشم سراغشو نگیرن و منه عزادار برم دنبال قبر خریدن و حلوا سر خاک اینا همشون وظیفه پدر و برادر بابام‌بود نه من

لایک نکن خواهر منننن  
عموم با تصادف نمردهبیشتر از چیزی که از ما گرفتن‌مجبورن خسارت بدن و پاشین و درست کننمن از این خوشحالم ...

بلاخره مطمئن باش این خوشحالی تو هم اشتباس

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس زن و بچه خودش چی.مگه همچین چیزی امکان داره.

قانونش اینه اول مهریه زن از اموالش برداشته میشه بعد ارث.ارثم اگه بچه زودتر از پدرو مادر فوت کنه به پدر و مادرشم میرسه ۱/۶اموال.بقیه اموال سهم بچه ها.۱/۸سهم زنش اگه بچه داشته باشن.۱/۴اگه بچه نداشته باشن.