2777
2789

خونه داییم شام دعوت بودیم زن داییم دم پخت پخته بود و فسنجون و قرمه سبزی و..چند مدل دسر و... زن اون داییم که جاری زن داییم میشه گفت نمیدونی شوهرت دمخت با سالاد شیرازی دوست داره ،سالادت کو ، داییم پاشد با عصبانیت درشت درشت گوجه و خیار خرد کرد یعنی افتضاح به زنش گفت زن داداشم میدونه من سالاد دوست دارم تو نمیدونی ،بیچاره اون داییم تند تند غذا میخورد به زن این داییم میگفت بخور زن کاکا حرص نخور خیلی خوشمزه شده ،مام که کلا ساکت شده بودیم اصلا در تعجب بودیم کلا ، در مهمانی بعدی دایی هام حال زنداییمو گرفتن که در پایین میگم ، دیروز این تاپیک رو گذاشتم دستم اتل بود اصلا نشد کامل بزارم

خوب الان کامل میگفتی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اون زن دایی رو مخ فردا شبش دعوت کرد همرو خونه خودشون ، یکم اجیل اورده بود که دایمم بهش گفت خجالت نمیکشی زن برا داداش من پسته نذاشتی، اون داییم گفت کاسه هم خیسه زن کاکا بعدم جفتشون خندیدن داییم به زنش میگفت پسته هارو قایم کردی نمیاری هی شوهی شوخی شستش انداخت رو بند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.