2777
2789
عنوان

کار عجیب جاری با جاری دیگه سر سفره غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شام قورمه سبزی پخته بود شور شده بود جا نیفتاده بود،پیاز و نمک دون هم نباورده بود سر سفره ، کره هم کامل گذاشته بود بشقاب چاقو هم نگذاشته بود🤣داییم که باخنده شروع کرد ایراد گرفتن

من بودم سینی دمپخت رو تو دهن اون شوهر جای میدادم!به جاریمم میگفتم نه نمیدونستم بگو ببینم شوهرم دیگه ...

وای کاش میگفت جاری جان شما بهتر از من میدونی دیگه تعریف کن ببین شوهرم چیا دوست داره (با عشوه میگفت 

حالا فتنه انداختن زنداییتون که هیچ بالاخره جاری اسمش روشه جاری! ولی کار زشت رو داییتون کرده که به خاطر یه کاسه سالاد زنش رو سکه یک پول کرده!!! حالا یک بار دمپخت رو بدون سالاد شیرازی زهرمار می کرد میمرد؟!!!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
فقط شوهر گاو اون میزبان حالا یه روز سالاد کوفت نمی‌کردی دنیا به آخر میرسید حتما باید زنت سکه یه پول ...

داییم میخواست یعنی جمع کنه موضوع رو ، زن دایی فتنه سرشو انداخت پایبن گفت از دهنم پرید

حالا اون زنیکه بفکرشکم برادرشوهرش نبود چی میشد فتنه خانوم نکنه سروسری دارن باهم وگرنه من باشم صدسال ...

معلومه به جاریش حسادت میکنه از خونه زندگیش یا پذیراییش 

اینجوری گفته که هم ی دو بهم زنی بین زن و شوهر کرده باشه هم دلش خنک شه

حالا فتنه انداختن زنداییتون که هیچ بالاخره جاری اسمش روشه جاری! ولی کار زشت رو داییتون کرده که به خا ...

داییش باید سریع میگفت: ن من قورمه سبزی رو با سالاد شیرازی نمیخورم خیلی وقته ترکش کردم