خونه داییم شام دعوت بودیم زن داییم دم پخت پخته بود و فسنجون و قرمه سبزی و..چند مدل دسر و... زن اون داییم که جاری زن داییم میشه گفت نمیدونی شوهرت دمخت با سالاد شیرازی دوست داره ،سالادت کو ، داییم پاشد با عصبانیت درشت درشت گوجه و خیار خرد کرد یعنی افتضاح به زنش گفت زن داداشم میدونه من سالاد دوست دارم تو نمیدونی ،بیچاره اون داییم تند تند غذا میخورد به زن این داییم میگفت بخور زن کاکا حرص نخور خیلی خوشمزه شده ،مام که کلا ساکت شده بودیم اصلا در تعجب بودیم کلا ، در مهمانی بعدی دایی هام حال زنداییمو گرفتن که در پایین میگم ، دیروز این تاپیک رو گذاشتم دستم اتل بود اصلا نشد کامل بزارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا اون زنیکه بفکرشکم برادرشوهرش نبود چی میشد فتنه خانوم نکنه سروسری دارن باهم وگرنه من باشم صدسال این جوری نمیگم اخه برادرشوهرم چی بخوره یانه به من چه والا
شام قورمه سبزی پخته بود شور شده بود جا نیفتاده بود،پیاز و نمک دون هم نباورده بود سر سفره ، کره هم کامل گذاشته بود بشقاب چاقو هم نگذاشته بود🤣داییم که باخنده شروع کرد ایراد گرفتن
حالا فتنه انداختن زنداییتون که هیچ بالاخره جاری اسمش روشه جاری! ولی کار زشت رو داییتون کرده که به خاطر یه کاسه سالاد زنش رو سکه یک پول کرده!!! حالا یک بار دمپخت رو بدون سالاد شیرازی زهرمار می کرد میمرد؟!!!
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............