2777
2789
عنوان

فهمیدم بچه مامان و بابام نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 76 پست
به عنوان کسی که خودم تاپیک اینمدلی زدم و بعد فرار کردم.....🤣🤣🤣نمیدونم چی بگم💔🤣🤣البته تاپیک من ...

تو ک کاملا جدی تعریف کردی بودی و کسی میگفت دروغ میگی عصبی میشدی..جالبه بعدش میگی چالش بود. 

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من البته اگه باشه

آره دیگه،تاپیکای سم آخرشبو😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

زهراجونم.میخای تا دوستان دارن میخندن ب حرفات بپیچون ی جوری برو تو اتاقت ب حرفای بدت فک کن

😐خب باور نکنین اصلا پاکس میکنم همین الان فامیلای فضولمون میخان به ما بفهمونن تو مال این خانواده نیستی

آره دیگه،تاپیکای سم آخرشبو😂

اره دیشب سر مبل بود وای می‌خوندم ی دفعه ترکید خیلی خندیدم بچه ام آروم شوهرم میگفت‌زن ها چقدر بیکاری بگیر بخواب گفتم بیکار نیستیم ولی خوبه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دهنتو سرویس

😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اره دیشب سر مبل بود وای می‌خوندم ی دفعه ترکید خیلی خندیدم بچه ام آروم شوهرم میگفت‌زن ها چقدر بیکاری ...

😁😁

تو ک کاملا جدی تعریف کردی بودی و کسی میگفت دروغ میگی عصبی میشدی..جالبه بعدش میگی چالش بود.

منظورتونونفهمیدم ولی از قبل هماهنگ کرده بودم و به پیشنهاد چندتا از دوستام این تاپیک سم رو زدم و قصدم این بود که اخر تاپیک بگم غیر واقعیه،،ولی داستانه اینقد تابلو بود که بنظرم هرکی میخوند متوجه میشد چرتو پرته 

ولی خب اره قصدم فقط شوخی بود اونم با دوستای خودم،حتی اولشم گفتم اگه حس میکنید اتلاف وقته نخونید تاپیک رو

نکنه کاربر خانم خاص یا باریده هستی؟اونم حرفای بیخود زیاد میزد

پ اینم لو رفت عجب چجوری لامصب ها من می‌خوام فقط اسم کاربری عوض کنم نمیشه تفغففف

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کاربریشون میترکه،وگرنه نمیشه اسم عوض کرد

نه نمی‌خوام بترکم فقط اسم هووففف هیچی بخدا اصلا نمی‌دونم فازم چی بودم اسم شوهرمو گذاشتم نه کامل 

نه نمی‌خوام بترکم فقط اسم هووففف هیچی بخدا اصلا نمی‌دونم فازم چی بودم اسم شوهرمو گذاشتم نه کامل

رشید؟من هرموقع میبینمت فک میکنم آقا هستی  

هر بار این درو محکم ببند برو