بابام وقتی من و داداشم به دنیا اومدیم داداشم رو بخاطر تریاک فروخت وقتی کسی منو نخواست میخواسته منو بکشه و خاکم کنه و بعدش اون خانواده که داداشم رو خریدن اومدن منم ببرن اینو مامانم بهم گفت الان ۱۹سالمه😭😭
وقتی بچه بود باباش تو دل عروسکش جاساز شیشه داشته،اینم دراورده خورده و ازونموقع هنوز ملنگه
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین میتونی یکم سوزناک تر کنی مثلا تو و داداشت دوقلو بودین بعدش وقتی از هم جدا میشین داداشت شروع میکنه گریه کردن ، اون خانواده هم مجبور میشن تو رو با خودشون ببرن
خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش میکنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .
😂😂😂منم بعضی وقتا واسه شوهرم میخونم،مخصوصا تاپیکای سمیو
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
بچه ها چرا قضاوت میکنیدمن اسیو میشناسم دروغ نمیگهوقتی بچه بود باباش تو دل عروسکش جاساز شیشه داشته،ای ...
دهنتو سرویس
خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش میکنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .