2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 116 پست
نه برادر ندارم براهمینم برام مهم نیست . چون هرکیو دیدم از مادرشوهر میناله

اره اکثرا اینجورین.

ولی مادرشوهرهاییم هستن که خوبن.

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افرین عزیزم هم جوابشو دادی،هم بی احترامی نکردی ،هم انتقام چند تا عروس بی زبون رو گرفتی ....ولی خدایی ماشاالله بهت چه طور به ذهنت رسید در لحظه که اینو بگی ....من که خوشم اومد ...زنده باشی ...

بابای من۷۰سالشه ۳ساله مادرم فوت شده۳تاعروس داریم نه موقع زنده بودن مادرم‌نه بعدش که مادرم فوت کردحتی ...

بخدا من ۶سال تموم خر حمالی کردم خونه مادرشوهرم

آخرش با فتنه و فوش و اذیت جواب خوبی هامو داد

لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔

42ساله الان باید رفتار به روز و متفاوتی داشته باشه زمان قدیم نیست وسنی هم ندارن که.باید با شما برای ...

نه عزیزم ایشون ۴۲سالشع ولی خیلی افکار قدیمی داره چشم و هم چشمی با من زیاد می‌کنه چون ۵تا خواهر داره اصلا با من رفیق نمیش دائما با اونا هستش

مممممم
نه عزیزم ایشون ۴۲سالشع ولی خیلی افکار قدیمی داره چشم و هم چشمی با من زیاد می‌کنه چون ۵تا خواهر داره ...

بهتررررر بابا کاش مال منم انقد غرق خوشی با خواهراش بود اصلا منو یادش میرفت

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖