2777
2789

میخام بهش بگم یهو نگی پولی لازم داری یانه. 

هیچوقت خودش پول نمیده  مردک نفهم 

چی بگم بهش؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی سیاست بازی درنیار باید قبل رفتن ب ارایشگاه یا لیزر یا هرجاک پول لازمی بهش پیام بدی با شماره کارت ...

خب بخام میده. اما خودش چرا فهم نداره بزنه بدون اینکه بگم یا بخام 

اون نباید تعارف کنه تو باید از چند روز قبل براش مدل میفرستادی و میگفتی هزینش میشه انقدر واسم بزن برا ...

بله خب میدونم اگ بخام میدع قطعا. مهم اینه الان میدونه رفتم ارایشگا اصلا نمیگه پول لازمی یانه 

نمیدونم چی بگم 

قبلنا دختر تا خونه بابا بود پدرش خرجشو میداد حتی تو عقد

انگار الان باید از نامزدی پسر هزینه رو بده

من عقد کردم شوهرم ی کارت با رمزشو داد گفت لازم داشتی خرج کن منم گفتم زشته خرج نکردم هیچی 

خودت ازش بخوا

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
اگ بگم میدع. مهم اینه از خودش فهم نداره بگه پول نیاز داری یانه

همچین چیزی برای اکثر مردا ،تو مغزشون نهادینه نشده 

نه اینکه خسیس باشن ،متوجه نیستن 

همسر خود منم اینطوره 

گاهی اوقات که بهش میگم ،میگه خب بگو من از کجا بدونم 😂

😐🤷🏻‍♀️
والا ماهم عقدیم نگفتیم 😐خودش یکی از کارتاشو داد هر چند روزم واریز میکنهنگو حدت رو نیار پایین

حدت رو نیار پایین چ صیعه ای هس. شوهرمع وظیفشه باید بده باید بخام