2777
2789
عنوان

با احساساتم بازی کرد پسره ی عوضی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 75 پست

فقط میتونم بگم تموم سعیت رو بکن بهش پیام ندی

عادت کردی بهش،عشق نیست خیالت راحت

ادم عاشق یه عوضی که اینجوری بی دلیل میره نمیشه!

غرورت رو بچسب و دیگه سراغتم اومد محل نده چون این رفتارش مثل یه چرخه معیوب تکرار میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همشون لاشین بیخیالش

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

عزیزم شما اشتباه کردی با کسیکه اشنا بوده همکار پدرتون بوده رفتی توی رابطهباید متانتتو حفظ میکردیدیدی ...

با آشنا وارد رابطه نشیم با همکار ک اصلا 

رل تعطیل ، بیرون آشنا شدن تعطیل خواهر من مونده به قسمت ربطی به این چیزا نداره 

خود خواهرم دانشگاه آشنا شدن الانم یه فرزند دارن بسیار خوشبختن خداروشکر 

ولی اینکه شما میگی دلیل نیس

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ب هیییییچ پسر و مردی تو این دوره نمیشه اعتماد کرد شاید باورش براتون سخت باشه الان دیگه هیچ پسری عاشق نمیشه نمی‌دونم چرا اما نمیشن اینو قبول کنید 

دیگه مثه دهه هفتاد و هشتاد نیست ک پسرا عاشق و کشته مرده دخترا بودن براشون رگ میزدن 

من خودم قربانی ی عشق یکطرفه ام درسته شوهرمه و بچه داریم اما هیچوقت خوشبخت نبودم چون اون دوسم نداره با اینکه پسر عمومه با احساسات و زندگیم بازی کرد حتی نگفت ما فامیلیم چرا با دختر عموم این کارو بکنم این فامیل بود دیگه ب غریبه ها چه اعتمادی هست؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم شما اشتباه کردی با کسیکه اشنا بوده همکار پدرتون بوده رفتی توی رابطهباید متانتتو حفظ میکردیدیدی ...

من ک باحال تر بودم با فامیل رفتم توو رابطه

😂😢💔

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یه پیج روانشناسی می‌خوندم می‌گفت یه راهی که مردا برای دخترا به کار میبرن و باعث میشن شدیداً دختره وابسته و دلبسته شه اینه که اول رابطه شمارو غرق در محبت و تعریف و تمجید میکنن جوری که دختری بهتر از شما وجود نداره و شما اون مدت حالتون خیلی خوبه و مغزتون یه عالمه دوپامین یا همون هورمون شادی رو تولید میکنه

بعد یه مدت ناگهانی و بی دلیل سرد میشن بدون هیچ توضیحی

و انگار که مواد رو از معتاد گرفته باشند اونجوری میشین.. دوپامین ترشح نمیشه و حالتون به شدت بددد .. هرکاری میکنین که دوباره اون دوپامین رو بدست بیارین 

و آخرین مرحله ای که رو شما پیاده میشه اینه که حالا به صورت ذره ای و کم کم محبت میکنن نه مثل مرحله اول گرم نه مثل مرحله دوم سرد .. خیلی قطره ای محبت میکنن 

و این باعث میشه که شما برای اینکه مثل اول دوپامین رو دریافت کنین دست به هرکاری بزنین کلی براش تلاش کنین و دلبسته بشین .. دیگه اون میشه ملکه ذهنتون و روز به روز وابسته تر میشین

شما هم معتاد دوپامین شدید 

یه تکنیک دیگه ای هم که به کار میبرن تکنیک پول پوش هستش که سرچ کنین متوجه میشین

دخترا لطفا راجع به اینا آگاهیتون رو بالا ببرین نتونن گولتون بزنن و به راحتی با احساستون بازی میشه و بازیچه میشید

مگه خودش چیکار کرده

خودش گول خورد

بعد از ی بار رفتن بیرون باید میگفت 

اگ واقعا قصدتون ازدواجه بیایید جلو و در حضور خانواده ها اشناییو بگذرونیم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚