چرا ولش کرد چرا دوباره رفت سمتش 🤦♂️🤦♂️بااین کار تمام قانونارو جابجا کردن
والا ما هم نفهمیدم فاز این آقا چی بود
تو کمتر از به ماه طلاقش داده بود
دوباره چرا صیغه کرد آخه
لعنت بهش
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عروس همسایمون خیانت جن.. سی میکنه شوهرش مچشو میگیره بچه هاشو میگیره طلاقش میده، بعد زنه میره خونه باباش هر روز توسط پدر و برادرش کتک میخوره شوهرشم میره یه زنه دیگه میگیره بعد اون زنش که خیانت کار بود و طلاقش داد به پاش میوفته و مرده دوباره باهاش ازدواج میکنه الان مرده دوتا زن داره و اون زنه هم که خیانتکاره بشدت زن دومه رو اذیت میکنه و رییس شده تو خونه
یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد. -پناه.
من گفتم اولش با پوشش پسررو گول زد بعد ک خرش از پل گذشت همه چیز عوض شد.لطفا تاهمه چیو نمیدونین حمله نکنید.من نمیخام دعوا کنم اگر شما میخای ینفر دیگه رو ربپ بزن ♥️