2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ندیدم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من چندین مورد میشناسمیکیش که شوهره فهمید با دوتا بچه طلاقش داددوست پسرشو میاورد خونش بچه هاشو مینداخ ...

چرا ولش کرد چرا دوباره رفت سمتش 🤦‍♂️🤦‍♂️بااین کار تمام قانونارو جابجا کردن

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

سلام کاربری قبلیت چیشد افسانه جون

سلام عزیزم یه هفته تعلیق شدم

فک کنم فردا باز میشه

دائم التعلیقم🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

اره یک خانوم رو دیدم  ک خیانت میکرد نمیدونم جنسی بود یا ن ولی  روال همچیز بهش عادی بود   مثلا وقتی شوهرش رفت  گوشیو برداشت  و با دوستپسرش   تماس تصویری گرفت ولی هرچی ک دیدم خیانت مرد بوده

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
یه سر بری سالن های زیبایی انواع اقسامشون و میبینی فقط من موندم چجوری روشون میشه باافتخار تعریف کنن

اوه آرایشگاه ک خیلی داغونه من تا چن روز هنگم از چیزایی ک میبینم و میشنوم

یکی بود و یه بچه عم داشت

دوس پسرشو میاورد خونش و... بچه هم کامل میدید همه چیو

و همسایه ها به شوهرش گفتن و شوهره به روش نیاورد و اومد تو خونه دوربین بست و درحال.... رو که بودن رو کامل دوربین گرفته بود

درجا طلاقش داد

تازه همه چیم به اسم زنه بوده و بیچاره مرد هم زندگیشو از دست داد هم دار و ندارش