2777
2789

میشه لطفا اگر کسی تجربه شو داره و پزشک متخصص در این زمینه رو میشناسه معرفی بکنه تو خرم اباد دکتر کاملیا بیرانوند حیدری رو معرفی کردن رفتم معاینه شدم ایشون هم تشخیص پزشک تهرانم رو دادن اما چون شناخت ندارم بهشون استرسی شدم کسی هست که تجربه ی جراحی پیش ایشون رو داشته باشه دلم خیلی شور میزنه چون تو خانواده ام اولین کسی هستم که به این مشکل برخوردم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خدا ایشالله که زود خوب بشی میشه بگی به چه صورته؟

مشکلم فیبروم بزرگ و رحم بزرگه البته خدارو شکر دوتا زایمان داشتم دخترام بزرگن خودم هم ۴۹سالمه نزدیکه یائسگی هستم رفتم تهران برا مشکلم معاینه شدم اما متاسفانه بخاطر مسیر و اینکه کسی رو ندارم اونجا مراقبم باشه ترجیح دادم لرستان جراحی کنم که نزدیک خانواده ام باشم

سلام عزیزم من تازه پیش خانم دکتر کاملیا بیرانوند حیدری جراحی انجام دادم واقعا کارشون بیسته و اونقدر آرامش دارن که بدون استرس رفتم زیر تیغشون منم شرایط شما رو داشتم با تفاوت سه تا زایمان سزارین شکر خدا الان خیلی هم حالم خوبه هم راحت و زود جمع و جور شدم

مشکلم فیبروم بزرگ و رحم بزرگه البته خدارو شکر دوتا زایمان داشتم دخترام بزرگن خودم هم ۴۹سالمه نزدیکه ...

اره خوب فکری کردی من شنیدم عمل سختیه چه خوبه که نزدیک یائسگی هستی خیلی اذیت نمیشی انشالله عملت به خوبی انجام بشه

من انواع دارو رو مصرف کردم برای بهبودم اما اصلا نتیجه نمیداد همش فیبروم جدید و روز از نو روزی از نو دیگه با توصیه ی خانم دکتر بیرانوند حیدری همشهری عزیز و مهربونم تصمیم گرفتن که رحم کامل خارج بشه چون اونقدر خونریزی داشتم که دیگه نایی برام نمونده بود

دستشون خیلی سبکه برو با خیال راحت کارت رو انجام بده نگران هیچی هم نباش

من انواع دارو رو مصرف کردم برای بهبودم اما اصلا نتیجه نمیداد همش فیبروم جدید و روز از نو روزی از نو ...

مشکل منم همینا بود اما خوب چون اطلاعات در مورد تخلیه رحم نداشتم میترسیدم خدا رو شکر که نی نی سایت هست میشه از تجاربتون استفاده کنم ممنون از نی نی سایت 🥹🙏🏻