2777
2789

پسرعمه های شوهرم نه تیپ دارن نه قیافه دارن نه حتی شغل خوب دارن حتی خونه و ماشین هم ندارند

من چند ساله عروسشونم اخلاقشونم دیدم به درد لای جرز میخوره به شدت خسیس ، حتی اداب رستوران رفتن و غذاخوردن و ... هم بلد نیستن 

تیپ و ظاهر خوبیم ندارند حتی ‌....

بعد هردوتاشون رفتن دخترای فوق پولدار و خوشگل  گرفتن که دکتر و کارخونه دار هستن 

دخترا هم ماشین دارن هم خونه دارن هم جهزیه عالی دارن هم خونشون بالاشهره هم کیلو کیلو طلا دارن هم خانواده فوق ثروتمند دارن

بعد اونوقت اینا ادم شدن میان جلوی ما تریپ ورمیدارن میگن اره شماها چرا عقب موندید  !!!

من نمیدونم چرا دخترای اینطوری به اینا بله میگن واقعا انقدر بدبخت موندن ؟؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چی بگم😂

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون آدما میرن سمت چیزی ک ندارن

یعنی چی ؟ یعنی دخترا رفتن سمت بدبختی و نداری ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چون شما از اونا بدتون میاد نکات مثبتشونو نمیبینید 

حتما یه ویژگی خوبی دارن که طرف جذبشون شده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
از نظر شما شاید اینطوری هستن و شما اونا رو به این شکل میبینید.

واقعا اینطورین من هزاربار باهاشون سفر رفتم حتی بلد نبستن بی صدا عین ادم غذا بخورن

چون پولدارن، پول نخواستناحتمالا

فقط پول نیست که. میگه نه قیافه دارن نه کار دارن نه آداب معاشرت بلدن.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چون شما از اونا بدتون میاد نکات مثبتشونو نمیبینید حتما یه ویژگی خوبی دارن که طرف جذبشون شده

اومده به شوهر من میگه به قیافت برس شبیه بدبختا شدی درحالی که همسر من هم تحصیلات داره هم ظاهر داره هم خانوادش یک هیچ ازش جلوترن 

من همیشه منطقی نگاه میکنم چندساله هم عروسشونم دیدم رفتارشونو 

به خدا ندارن خیلیم خسیس هستند خیلیییی یعنی فکر کن باهاشون مسافرت رفتیم پسره رفت برا دختر برادرش یه گیره مو ۱۰ هزارتومنی خرید به عنوان سوقاتی !!!

خب این نظره اسی

شاید پیش اون اینطور نبودن

😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
عزیزم چرا اینجوری قضاوت میکنی شاید همدیگرو دوست داشتن!

خب وقتی میبینم پسره با وجود متاهل بودن به یه دختر دیگه تیکه میندازه چی بگم ؟؟ با چشای خودم بیرون اتفاقی دیدم درحالی که زن خودش خیلی خوشگله و به خودش میرسه فقط به خاطر پول باهاش ازدواج کرده ولی عجیبه که این دخترا بله میگن دخترای پولدار اطراف من همشون دنبال پسر همسطح خودشون هستن