2777
2789
عزیزم به دل نگیر من خودم فارسم و از عربا بدم نمیاد عاشق یه عربی هستم که هر کی یه ذره بشناسدش از عشقش ...

متاسفانه درسته تو امریکا هم همه جور قومیتی هست ولی مدیریت شده که به هم توخین نشن و همشون هموطن هستن ولی اینجا اصلا مدیریت نشده و چاره ای نیست تحمل کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه درسته تو امریکا هم همه جور قومیتی هست ولی مدیریت شده که به هم توخین نشن و همشون هموطن هستن ...

راستش باهاتون موافق نیستم چون نژادپرستی خیلی جاها دیده میشه مثلا سیاه پوستا طی تاریخ تو خیلی از کشورا از جمله آمریکا تحقیر شدن

اصلا نمیفهمم چرا روی عرب خارج از ایران تعصبی داری تو عرب ایرانی هستی نه خارج

بله من ایرانی هستم و عاشق وطنم و هیچ تعصبی ندارم رو عربا خارج ولی از نژاد پرستی مردم بیزارم نه فقط رو عرب اینکه به هرقومیتی حتی ترک توهین میشه امیدوارم این نژاد پرستی مدیریت بشه تو کشور

بعضیا خجالتین بعضیا بلد نیستن بعضیا اینقدر گرفتاری دارن اصلا تو باغ نیستن بعضیا هم کلا چهارچوب دارن ...

شوهر من همه اینا هس. ولی من بازم نمی تونم بیخیال چک کردن موبایلش بشم.