2777
2789
نه صبر کن

میشه بازم سوال بپرسم؟

کانال فقط تو روبیکا داری جای دیگه نداری عصو شم؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ازمون هفته آینده رو قبول میشم؟ 

حستون رو بگین نتیجه‌ش برام فرقی نداره بشم یا نشم جفتش به صلاحمه

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

بپرس نه فقط روبیکا

خب من روبیکا ندارم بعد از طریق سایت امتحان میکنم ببینم میاد روبیکام یا نه

میشه بگی بنظرت با ح ادامه بدم یا نه؟ همه حرفاش راسته؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
فروردین صورت نه چندان گرد چشات کشیده رنگ چشات هم سیاه البته بعضی اوقات اشتباه در میاد

نه متولد زمستون هستم 

خصوصیات ظاهری رو درست گفتی  

من چند روزی میشه اومدم خونه پدرم برای جدایی همسرم هیچ اقدامی نکرده برای آشتی و پشیمان هم نیست

میخوام اقدام به جدایی کنم میشه بگی جدایی دارم یا نه چرا شوهرم کاری نمیکنه برای آشتی ؟

و اینکه خدا بشم به نفعه یا نه ؟

زندگیم چی میشه خدا خیرتون بده

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫