2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6897 بازدید | 366 پست

اگه نگران بچه هستید مهریه رو نبخشید در عوض حضانت! این حرف من بخاطر خود بچه است! بعدش میفهمید چی گفتم! وقتی بچه با کمبود امکانات و پول روبرو بشه هم خوب تربیت نمیشه هم تهش توی روتون درمیاد که تو که پول نداشتی چرا منو دنیا اوردی! شما با این فن نفقه رو میخاید بگیرید و مهریه! نمیخاید کلا بچه رو بدید که!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به وکیلم گفتم برای حضانت باهاش صحبت کنه

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم ❤️

در مورد ولایت هم‌نگران نباش بیشتر تو مسائل فوت همسر کاربرد داره که خرج بچه رو می تونی از پدر بزرگش بگیری‌ولی اون‌نمی تونه بچه رو از شما بگیره 

اگه نگران بچه هستید مهریه رو نبخشید در عوض حضانت! این حرف من بخاطر خود بچه است! بعدش میفهمید چی گفتم ...

بالاخره پدرش باید هزینه ها رو بده 

هرینه شهریه کلاس مدرسه پوشاک لوازم تحصیل کلاسها 

نفقه داره 

مینیمال 
بچت خیلی کوچیکهزیر نظر روانشناس بچتو تربیت کنمطمین باش با تربیت درست بزرگ که بشه نه تنها رهات نمیکنه ...

به خدا فیلم هندی نیست 

بچه یکم روش فشار بیاد اذیت میشه 

اگه خانوم نتونه مدرسه خوب لباس خوب غذای خوب فراهم کنه توی روی مامانش وایمیسته 

اینا تصورات مادرانه است، حقایق روزگار فرق داره!

مادر حوصله نگه داشتن چندتا بچه داره؟ چند سال حوصله داره؟ خواهرش چطور؟ الان داغ ان سر لجبازی با شما ش ...

خانواده همسرم سرشون درد میکنه

اگه ذره ایی انسانیت داشتن شاید من سر زندگیم بودم

چقدر شبیه و وکیلای تجربه دار حرف میزنید تمام اینارو قاضی ب من گفت و وکیلم دقیقا عین حرف شما

کاش این‌ خانوم هم بتونه حق اش رو بگیره! از وقتی که توی دادگاه ها‌دنبال حق و حقوق عزیزام بودم وقتی یکی رو‌میبینم با همون مشکل غصه میخورم! 

یعنی چی ؟

دقیق و کاملشو میتونید توی نت سرچ کنین 

ولی ولایت یعنی صاحب اختیارش شمایید و خرج اشم با شماست کلا عین پدرش میشید 

حضانت ولی خیلی از اجازه ها مثل خروج کشور رو نداریدو خیلی چیزای دیگه

واکنششون در مقابل خیانت پسرشون چی بود؟

مادرش با کسی که خبر اورده بود دعوا شدید کرد همون اولا

بازم ازش حمایت کردن

هر جا هم نشیت گفت پسرم بین ۱۰۰ تا زن لخت بره روسفید میاد بیرون.

اخرش که ابروش رفت بازم گفت زندگیه پسرمو چشم زدن

تا جایی که یادمه دنبال دعا نویس بود

به خدا فیلم هندی نیست بچه یکم روش فشار بیاد اذیت میشه اگه خانوم نتونه مدرسه خوب لباس خوب غذای خوب فر ...

بهتره یکم بین بچه های طلاق قرار بگیرین. بچه هایی که زیر دست ناپدری یا نا مادری بزرگ شدن.

چرا یه چیزی میگین دور از حقیقت جامعه امروزی

الان چند درصد بچه ها شرایط زندگی خوبی دارن. مدرسه خوب. لباس خوب. تفریح خوب؟

شاید کلا 10درصد

سلامت روان اون بچه مهمه

شما اعتقادی به روانشناس شاید نداشته باشی.

ولی اصل هرچیز تربیت بچه هست که چه حین زندگی چه بعد طلاق بیشترش به عهده مادره.

بچه مادرو انتخاب کرده

مادر بچه رو پس بزنه

بابا دستمریزاد به این چیدمان ذهنی شما