2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6916 بازدید | 366 پست
اگه نیاد چیاگه مغزشو شستشو بدنمادرشوهرم خیلی کینه اییهکاری کرد با بچه دخترش داشت از شوهرش جدا میشدبا ...

بچت خیلی کوچیکه

زیر نظر روانشناس بچتو تربیت کن

مطمین باش با تربیت درست بزرگ که بشه نه تنها رهات نمیکنه بلکه برات جبران میکنه. چون تو انتخابش کردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجور که معلومه باباش چیزی از تربیت و بزرگ کردن بچه نمیدونه پس چطور بچه میگه برم عشق وحال ؟

خونه مادربزرگش هر کاری میکنه ازاده

و دم غروب یه پارک و کافه میبره پدرش گاهی فک کنم

من بیشتر فکر میکنم یه خلا درش هست وقتی میره اونجا

و پدرشو میبینه خیلی خوش حال میشه

چند وقتیه با یه خانوم و بچه اون خانوم میرفتن پارک

بعد اومدن پسرم همش بغض داشت

یا یه جاش زخم بود

نگو به اون بچه حسادت میکرده 

و اون بچه اینو میزد 

اینجوری خودش بهم گفت

نه عموی من جفت پسرهاش را نگه داشت و هر جوری بود بزرگ کرده یکیش ۴۰ روزه بود یکیش ۳ ساله تازه به این ش ...

مردای قدیمو با الان مقایسه نکنین! اینی که گفتین الان بیشتر توی فیلم هندیاست! مرد الان به زور خودشو گردن میگیره دنبال یکیه که خراب شه روش چه برسه زن و بچشو گردن بگیره! اگه واقعا اینقد مرد باشه که بچه رو نگه داره و از پسش بربیاد قطعا مرد زندگیه از پس زنشم برمیاد قطعا مشکل از خانومه است! مرد وقتی اینقد مسئولیت پذیره یعنی عالیه دیگه!

اخه بی عاطفه هم نمیشه گفت چون شرایط زنها تو بین این دوراهی قرار داده که مجبورند بین حقشون و فرزندشون ...

عزیزم گناه اون بچه بی اختیار چیه که بی مهر مادر بزرگ شه. روح و روان اون بچه چی میشه

امیدوارم پسرش عاقبت بخیر بشه

این بچه ها بی گناه ترینن

میترسم پیش منم هست نتونم روش تاثیر درست بزارمولی بازم توکلم به خداستتا الا تو فامیل و اشنا هر کی میب ...

وقتی یه مردی انقدر خراب و هرزه که میگی هرهفته با یه زن میاد دنبال پسرت

یعنی هرچیم که بشه پیش شما بزرگ بشه هزار بار شرف داره به بزرگ شدن پیش اون بیناموس

بله ولی کیه که درک‌کنه چند تا بچه مچه که هیچ درکی از زندگی مشترک و مادر شدن ندارن ریختن اینجا دارن ت ...

خیلیاشون مادرن عزیزم که میگن مهریه بچه نه

خودم مجردم دلم برای این بچه که مادر میخواد مهرشو ازش بگیره پدر هم که بویی از پدر بودن نبرده کبابه

اگه نیاد چیاگه مغزشو شستشو بدنمادرشوهرم خیلی کینه اییهکاری کرد با بچه دخترش داشت از شوهرش جدا میشدبا ...

مادر شوهرتون قطعا نمیخاد مهدکودک بزنه و حوصله بچه داری نداره 

شوهرتونم که میره ازدواج و دنبال کارای دیگه فرصت بچه نداره 

ممکنه اذیت شید یه مدت ولی آخرش بچه رو میان میدن به خودتون یکم فقط میخاد محکم باشید 

من فقط از بابت نفقه پ خرج بچه و نبخشیدن مهریه دارم اینو میگم و میدونم بچه رو هم با این روش به دست میارید

مادر شوهرتون قطعا نمیخاد مهدکودک بزنه و حوصله بچه داری نداره شوهرتونم که میره ازدواج و دنبال کارای د ...

چقدر شبیه و وکیلای تجربه دار حرف میزنید 

تمام اینارو قاضی ب من گفت و وکیلم 

دقیقا عین حرف شما