2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6897 بازدید | 366 پست
منی ک تجربه دارم و برای بچه جنگیدم بهت میگم مهریه اول مهریتو بگیربچه رو خودش دوستی میاره میده بعدم ک ...

اگه نیاد چی

اگه مغزشو شستشو بدن

مادرشوهرم خیلی کینه اییه

کاری کرد با بچه دخترش داشت از شوهرش جدا میشد

باباشو میدید تو شلوارش جیش میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی عزیزم همه الان باتوجه به احساسات خودشون نظر میدن 

خب منم با توجه به احساس درونی خودم بچه رو انتخاب می کنم 

ولی تو باید همه شرایط رو بسنجید که اگه بچه رو بگیری می تونی نگهش داری به تنهایی بزرگش کنی مدرسه و دانشگاه بفرستید خونه امکانات چه چیزی می تونی در اختیارش بزاری و براش تهیه کنی 

از اون ور هم اگه به پدر تحویلش بدی آیا پدرش کاملا مسولیت پذیره سرکار که رفت بچه کجا می‌ره پیش چه جور آدمها و اینکه پدرش از نظر عاطفی و عقلی در چه حدی 

و خیلی سوالای دیگه که خودت باید همه رو از خودت بپرسی و جواب درست بدهی 

اونوقت تصمیم بگیر

قبلا مادرشوهرم گفتهپسرش که فقط خوابهفک کن وقتی میبرتش اخر هفته میگیره تا غروب میخوابه بعد پامیشه ماش ...

اینجور که معلومه باباش چیزی از تربیت و بزرگ کردن بچه نمیدونه 

پس چطور  بچه میگه برم عشق وحال ؟

شما تضمین میکنی بچه رو بدن؟

به تجربه میگم اکثرا مردا بچه رو میدن تموم کسایی که دیدم دادن، نگه داشتنشونم سر گرو کشی مهریه است 

اگه خانوم قوی باشه و کم نیاره و یکم احساسات مادرانه اشو کنترل کنه آخرش به نفع خانوم تموم میشه

اره شما به زور همه زنارو متقاعد کن پدرشون صلاحیت بزرگ وردن بچه خودشو نداره و عذاب وجدان بده به مادرا ...

مطمئن‌باش من از پدر بچه ام‌مطمئنم شما نمی خواد نگران بچه من باشی 

پدر نمی تونه مثل مادر مراقب بچه اش باشه هییییچ‌کس نمی تونه جای مادر واسه بچه باشه همین‌ چند روز پیش یه خانوم تاپیک‌زده بود بعد بیست سال تازه پشیمون شده بود و عذاب وجدان داشت می کشتش که چرا بچه شو ول کرده بازم‌می‌گم تا مادر نشی نمی تونی درک کنی 

اتفاقا چون بچه نداره منطقی تر فکر میکنه. شما داری احساسی نظر میدی. هرچی با هم جمع کردن و زده به اسم ...

فردا بچت بهت بگه چطور تونستی بین منو پول. پولو انتخاب کنی. روت میشه تو چشماش نگاه کنی بگی تو اختیار نداشتی و من با اختیار خودم تورو به دنیا اوردم و بین تو و پول انتخابم تو نبودی؟

اون بهشتی که میگن دیگه کم پیش میاد زیر پای مادران باشه انگار

به تجربه میگم اکثرا مردا بچه رو میدن تموم کسایی که دیدم دادن، نگه داشتنشونم سر گرو کشی مهریه است اگه ...

نه منچندتا پیام بالاتر نوشتم یکی از اقوام ما بچه هارو اصلا نمیخواست 

ولی از سر لج ودشمنی بچه هارو نداد

به تجربه میگم اکثرا مردا بچه رو میدن تموم کسایی که دیدم دادن، نگه داشتنشونم سر گرو کشی مهریه است اگه ...

اره بابا 

من مهریمو گرفتم حضانتم داشتم 

ولی دیدم خرجی نمیده یکماه بچه رو خودم بردم دادم جواب تلفنم ندادم بعد بچه رو با خرجی اورد داد الانم سر وقت نفقه میزنه 

نه عموی من جفت پسرهاش را نگه داشت و هر جوری بود بزرگ کرده یکیش ۴۰ روزه بود یکیش ۳ ساله تازه به این شرط مهریه داد که زن عمواصلا بچه ها را نبینه الان بچه ها ۲۰ ساله و ۲۳ ساله هستن