2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6939 بازدید | 366 پست
پسر هست تا ۱۵ سالگی حق انتخاب داره

پسر بزرگ کردنش سخته یه کم شیطون هستن بخواد زن هم بگیره همین پسر مایه عذاب اون زن بابا خواهد بود و این خوبه به علاوه پسر با پدر بهتر بزرگ میشه البته از نوجوانی به بعد تو این رنج سنی مثل الانش به مادر بیشتر احتیاج داره کاش یه راهی پیدا کنی توافق کنی تا قبل 15سالگیش با تو بیشتر وقت بگذرونه ببین من عواقب رو بهت گفتم نوجوان چه بشه سرکش میشه و چه خوبه که اون موقع پیش باباش باشه تا حساب کار دست باباهه بیاد مهریه رو بگیر ملاقات رو باید توافق کنید تا وقتی کوچیکه به تو بیشتر نیاز داره پسر بچه ها این طورن با مشاور مشورت کن اصلا ساده نگیر که مشاورو ولش چون مسئله مهم زندگیته تازه اون خودش خونه و زمین و فلان که به اسم مادربزرگ و عمشه مطمین باش به زن خونه خراب کن نمی‌رسه این پسر بزرگ میشه یه شری به پا کنه زن بابا خودش فراری میشه می‌دونم که دارم میگم 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به قول معروف به اگر نتوان نشست

اره. ب اگر نتوان نشست. اجی جان یکیو میشناسم دو سالش بود مادرش فوت شد بعد اون بچه کمبود محبت داره هر چقد ک خانوادش خوب باشن باز مادر میخاد . هر چی بزرگتر بشه ب راها بد بیشتر حذب میشه اگ ادم بدی ب روش بخنده گول میخوره. توروخدا قبل هر چی ب بچت و ایندش فک کن . پول میشه ی جوری کار پیدا کرد ولی اون بچه ن.

برا این پسرم دعا کن لطفا خدا عاقبت بخیرش کنه

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
ببخشید یه مرد صلاحیت رسیدگی به بچه رو‌داره؟ بعدشم‌بچه‌وابسته به مادره چون قبل از تولد و‌بعدش همه اش ...

یعنی چی ی مرد صلاحیت نداره؟

معذرت میخوام ولی اون چیزی که شما دارید میگید برای حیوون هست نه انسان 

اونم بعضی از حیوونا ذاتشون اینطوره پدره تخمو میزاره دیگه مادر نگهداری میکنه بچه رو😐

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

بزارید یه مثال بزنم پدر ها اصلا بچرو تربیت نمیکنن 

یه فامیلی داشتیم چند سال پیش طلاق گرفتن 

بچه هارو نداد ب مادر از سر لج 

خودشم اصصلا تربیتشون نکرد هرکاری دلشون میخواسته این دوتا کردن الان تقریبا بزرگن 

نتیجه ی کار این شده که شدن انگل جامعه 

وضعیتشون خرااابههه خرااب 

تقریبا میشه گفت بی صاحبن

بچه اخرش میره سراغ زندگیش. این خانوم تنها میمونه

خوب! وقتی انتخاب کردیم مادر بشیم پدر بشیم باید پیه همه‌چی رو‌به جون‌بکشیم. ما انتخاب‌کردیم‌پدرو‌مادر بشیم‌اونا که نخواستن وظیفه ما اینه بهتریننن شرایطو‌براشون‌اماده کنیم حالا پدر می گیم‌مرده بی عاطفه اس و ادم‌نیس یه مادر که چندین‌ماه بچه‌تو‌وجودش بوده نباید ولش کنه بچه رو 

اره. ب اگر نتوان نشست. اجی جان یکیو میشناسم دو سالش بود مادرش فوت شد بعد اون بچه کمبود محبت داره هر ...

میترسم پیش منم هست نتونم روش تاثیر درست بزارم

ولی بازم توکلم به خداست

تا الا تو فامیل و اشنا هر کی میبینه میگه چقدر بچه اروم شده

قبل طلاق خیلی پرخاشگر بود الا ارومه

عزیزم میخوای مهریه رو ببخشی بچه رو هم بگیری که زن جدید بیاد راحت از پولایی که تو جمع کردی استفاده کنه و بچه ام مزاحمش نباشه ؟

من که حرصم میگیره 

مهریتو بگیر حتما 

بچه رو هم خودشون میدن شک نکن 

مرد که نمیتونه بچه نگه داره 

زن غریبه ام قبول نمیکنه

یعنی چی ی مرد صلاحیت نداره؟معذرت میخوام ولی اون چیزی که شما دارید میگید برای حیوون هست نه انسان اونم ...

شما که بچه نداری کاش تو این‌مسائل زیاد اظهار فضل نکنی چون‌نمی‌تونی درک کنی 

نگران قضاوت بچه نباش، تو الان هر تصمیمی بگیری بهترین تصمیمه، ولی خب حق نیست وقتی کار کردی، همه چیزو ...

فکربچه راشستشوبده ناسازگاری کنههه!!؟؟ مگه یار کشیه؟؟ با اینکار اول بچه رانابودمیکنه،دوبارتحملش میکنن دفعه سوم میزنن زیر گوشش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خوب! وقتی انتخاب کردیم مادر بشیم پدر بشیم باید پیه همه‌چی رو‌به جون‌بکشیم. ما انتخاب‌کردیم‌پدرو‌مادر ...

خب چه معنی داره. الان این خانوم خودش و زندگیش و ایندش رو فدای بچه کنه???

نمیدونم خودش میدونه. ولی به نظر من که کار اشتباهیه