2777
2789
عنوان

بلاخره منو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر خوشحال شدم 🥺❤️چند ساله با همید؟

۵ ماه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بیراه نیست که میگن ، محمدا بگیرشون خوبه 😂

😂😂😂شاید

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خودش چیکارس مگه خواستگاری دندون رفته گفته نه

مهندسه خودش

اصلا این موضوع رو جلوی شوهرت نگو. مرتب بگو علاقه ندارم. سریع رو پولت حساب باز می کنه و اون موقع اول ...

مامانم که همیشه میگه شاغل بشی بهتره خودت هرچی بخای میخری

مهندسه خودش

خب  بازم   دروغ  گفته دندونپزشک  ردش  کرده

خوبی  دخترم؟

تاپیک  قبلیتم  که معلم  بود  دختره  گفت  ۱۴  تا قبول  نکرده😊😂کی الان  دخترشو به ۱۴  تا سکه میده  اخه

بعدنم میخواد  بگع رفتم  خواستگاری دختر شاه   نخواستم نپسندیدم😂😂

هعی😶
خب بازم دروغ گفته دندونپزشک ردش کردهخوبی دخترم؟تاپیک قبلیتم که معلم بود دختره گفت ۱۴ ت ...

نمیدونم بخدا ببینم اصلا مارو پسند میکنن 

چندمین دوست پسرته؟ یا اول تا آخر با همین بودی؟

😂😁تعدادشونو یادم نیست خدایی

ولی این یکی بگیر بود

تو چرا اینجوری هستی طبیعی نیستی

یعنی چی نفهمیدم