2777
2789

عزیزم تو رو خدا یه گزارش تاپیک قبلم میزنی لطفا آبروم در خطره تو رو خدا یه گزارش 😭😭😭😭😭😭😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
کجای قرآن گفته مردا میتونن 4 تا زن بگیرن؟؟؟ کجای قرآن گفته مورچه حرف زده همه فهمیدن؟؟؟ اطلاعات علمی ...

پس تو قرآن نخوندی عزیز 

آیه ۳ سوره نسا تا چهار زن مجاز هست 

و اگر بترسید که مبادا درباره یتیمان (ازدواج با دختران یتیم) مراعات عدل نکنید پس آن کس از زنان را به نکاح خود درآرید که شما را نیکو (و مناسب با عدالت) است: دو یا سه یا چهار (نه بیشتر) و اگر بترسید که (چون زنان متعدّد گیرید) راه عدالت نپیموده و به آنها ستم می‌کنید پس تنها یک زن اختیار کنید و یا چنانچه کنیزی دارید به آن اکتفا کنید، که این نزدیکتر به عدالت و ترک ستمکاری است.

فقط نگو کسی نمیتونه عدالت رو برقرار کنه که این توجیه نخ نما شده 

در مورد ملادرا گفتی 

برو داروین و نظریاتش رو بخون تا بدونی از کجا پدید اومدی 

داروین نظریاتش در دبیرستان‌های امریکا تدریس میشه نه توهمات مذهبی ادیان 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس تو قرآن نخوندی عزیز آیه ۳ سوره نسا تا چهار زن مجاز هست و اگر بترسید که مبادا درباره یتیمان (ازدوا ...

بله نوع آیه را بررسی کن و شان نزول آیه... یه زمانی به علت جنگ و کشته شدن مردان تعداد زنان و فرزندان بی سرپرست خیلی بود و طبق رسوم اعراب هر مردی میتونست هرچقدر میخواد زن بگیره و اسم روشون بذاره و هاشون کنه، واسه همین این آیه نازل شد تا اینقدر نسبت به زنها ستم نشه

داروین درخصوص تکامل نظریاتی داده که رد شده، تمام و کمال مورد پذیرش نیست، تو زیست شناسی دوره دبیرستان رشته تجربی هم چند تا از نظریاتش هست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بله نوع آیه را بررسی کن و شان نزول آیه... یه زمانی به علت جنگ و کشته شدن مردان تعداد زنان و فرزندان ...

خوب البته که قرآن برای همه دوران‌ها هست در اون آیه هم زمان مشخص نکرده ، اگر قرار باشه هر آیه رو بگیم که برای اون زمان بخصوص هست قرآن خاصیت زمان شمول بودن رو از دست میده قرآن کتابی برای همه دورانها هست 

دوم در مورد داروین مگه داروین چند نظریه داشت که بعضی نطریلتس رد شده ؟ اگر اون رد شده ها رو اشاره کنید ممنون میشم در ضمن کلیت نظر داروین مبنی بر تکامل و پیدایش از تک سلولی در حال حاضر تنها نظریه ثابت شده علمی برای پیدایش حیات هست 

خوب البته که قرآن برای همه دوران‌ها هست در اون آیه هم زمان مشخص نکرده ، اگر قرار باشه هر آیه رو بگیم ...

بله قرآن واسه همه دوران هاست ولی بعضی آیاتش مثل همون کنیز که فرمودین درحال حاضر مصداق بیرونی نداره، آیات ناسخ و منسوخ داریم بررسی بفرمایید. 

نظریه تکامل انسان از میمون

گفتم نظریه جسم مثالی ملاصدرا را مطالعه کنید و نظرتون را بفرمایید، 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بله قرآن واسه همه دوران هاست ولی بعضی آیاتش مثل همون کنیز که فرمودین درحال حاضر مصداق بیرونی نداره، ...

ببنید این نظریات ملاصدرا، صرفا دیدگاه ایشون هست، مساله این هست که از نظر علوم تجربی مصداق بیرونی ندارند این گونه نظرات، روح ، در علم جایگاهی نداره به نظر شخص من چیزی که از حیطه آزمایش و دیدن و علم غیر قابل بررسی باشه ارزشی نداره 

در مورد آیات ناسخ و منسوخ هم بگم این مثل همون تفسیر آیات هست در حالی که معنای آیات مشخص و واضح هست 

و کل آیات باید برای تمام زمان‌ها باشد اگر اینگونه باشه که هر مسلمانی بر اساس نظرات شخصی خودش تشخیص بده کدوم آیات برای امروز هست کدام برای دیروز که سنگ روی سنگ بند نمیشه 

قرآنی که هر کسی قرایتی ازش داشته باشه و به نظر خودش اون تفسیر و قرایت درست باشه که ارزش نداره 

مثلا داعش اومده میگه من اسلام واقعی رو دارم و آیات قرآن رو هم مو به مو اجرا کرده شما بر چه اساس ‌ مدرکی میگید که این عمل اونها مغایر با قران هست ؟ عالم و مفسر دین هم دارند شما چطور میتونید بگید اون حقی نداره فلان آیه رو پیاده کنه بر چه اساس ‌ منطقی میتونی بگی قرآنی که توسط اون اجرا میشه در زمان امروز جایی نداره ؟

ببنید این نظریات ملاصدرا، صرفا دیدگاه ایشون هست، مساله این هست که از نظر علوم تجربی مصداق بیرونی ندا ...

شما دیدگاه فلاسفه را آوردید، ایشونم فیلسوف بسیار بامعلوماتی بودن، نظر ایشون به حقیقت نزدیکتر هست

در مورد قرآن باید بگم به همین علت معجزه پیامبر گفته شد

در جنگ نهروان حضرت علی به ابن عباس گفتن با خوارج با قرآن مناظره نکن چون اونها معنای خودشون را برداشت می‌کنند، بلکه با سنت با آنها مناظره کن. 

به همین علت قرآن بر پیامبر نازل شد و پیامبر مامور ابلاغ قرآن شدند تا کسی از ظن و گمان خودش تفسیر نکنه

و به همین علت باید قرآن و عترت درکنار هم باشند تا افرادی همچون داعش تفسیر به رای نکنن و داعیه اجرای قوانین قرآن را نداشته باشند.

این ویژگی قرآن که میشه برداشت های مختلفی از آیات داشت دلیلی هست که قابل تحریف نیست و از طرف دیگه با توجه به سنت پیامبر، روایات ائمه، شان نزول آیات و... میشه معنا و برداشت صحیح را به دست آورد. عقل و مشورت اینجا به کار میاد. 

ضمنا خیلی چيزهاست که قابل دیدن و اندازه گیری نیست ولی عقل میگه وجود دارد. 

درد، روح، عشق، وجدان، غم، شادی و... ولی نمیتونی بگی وجود ندارن چون از نظر علمی قابل اثبات نیست.

شما صداهای خارج از صوت را نمیشنوی ولی علم ثابت میکنه که فراصوت و فروصوت وجود دارن، مورچه ها حرف میزنن، فقط ما قادر به شنیدن نیستیم

شاید بتونه به اون حد پیشرفت برسه که در همین جهان بتونه دنیای دیگه را ببینه، الان قادر به دیدن نیستیم ولی دلیل نمیشه وجود نداشته باشه. 

وقتی در دنیای جنینی بودی هیچ درکی از دنیای بیرون نداشتی و الان که زنده ای هیچ درکی از دنیای مردگان نداری، شاید کنار تو هستند فقط قادر به دیدن و شنیدن نیستی

احسنت به این معلومات و توضیحات کامل عزیزم 😘

خواهش میکنم، لطف دارین،البته خیلی معلومات آنچنانی ندارم