2777
2789
باشه.اگه بخوام بگم خیلی حرفها هست که بهت ثابت کنم.ولی باز فکر نکنم باور کنی.

اخه اینها رو خوندم و بسیار هم شنیدم 

مثلا در قرآن مرد اجازه داره ۴ زن داشته باشه اینجا بگیم می‌گند خدا منظورش اینه عادل باشه طرف و چون هیچ وقت عادل وجود نداره پس قضیه منتفی هست بعد میاید میگید دانشمندان راجع به آیات قرآن یک چیزایی گذاشتند و اثبات کردند اگر بگم که اینها هم تلاش همان دانشمندان مسلمان هست میگید عناد میورزی 

پس بحث ما بیفایده هست 

بگیم در قرآن راجع به جن گفته شده در قرآن آب حرف زدن مورچه گفته شده اینها با عقل سلیم همخوانی نداره میگید عناد میورزی 

پس بحث نکنیم بهتره 

والا من که هر چی گفتم بر اساس خرد و علم بود شما نهایت یک باور دینی دارید و یک کتاب دینی که چیزی رو ه ...

به جای این بحث ها الان بلند شو وضو بگیر و نمازت را بخون شاید مغزت یه کم به کار بیاد😀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کدام کتاب علمی ، حرفهای شما گفته شده ؟ من رو به سایتهای نت ارجاع نده از منابع معتبر و از کتب معتب ...

سکوت کن یعنی چی .شما دنبال حقیقتی. ما بیسواد. ولی یک عده آدم هستن که سواد دینی دارن. درسشو خوندن و به راحتی اثبات میکنن برات. من تا فردا بگم شاید نتونم درست توضیح بدم. در عجبم شما که اینقدر دنبال دانشمندان و...هستین چرا دنبال افرادی که سواد دینی دارن وکارشون توضیح و اثبات هست نمیرین عزیزم.

ببین اینجا وجود امام زمان عج و انکار میکنن ولی آمریکا و اسرائیل سال هاست پذیرفتن و میدونن یک روز منجی میاد و فیلم های مختلف ساختن که شخصیت امام زمان عج و تخریب کنن. بعد مردم ما حتی قبولش ندارن و مارو جاهل میدونن. یکم تحقیق کنید. همینجوری ی چیزی و نگین ک مدیون نشین‌

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
خواب دیدن در اثر عملکرد مغز هست وقتی مغز از کار بیفته باز هم خواب میبینی ؟

مغز باید بهش داده بدی تا عملکرد داشته باشه، گاهی چیزهایی تو خواب میبینی که در واقعیت تا حالا ندیده بودی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اخه اینها رو خوندم و بسیار هم شنیدم مثلا در قرآن مرد اجازه داره ۴ زن داشته باشه اینجا بگیم می‌گند خد ...

کجای قرآن گفته مردا میتونن 4 تا زن بگیرن؟؟؟ 

کجای قرآن گفته مورچه حرف زده همه فهمیدن؟؟؟ 

اطلاعات علمی ت کافی نیست، اطلاعات دینی تم صفره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹