2777
2789
ولش کن باورهای ما با هم فرق داره بهتر است ادامه ندیم شماها بر اساس اون جغرافیا ، دینی که بهتون به ار ...

الان عقلت رو نمیبینی پس چجوری میدونی عقل داری؟ اینکه جسمیه مغزه.عقل چیزیه که هست ولی نمیتونی ببینیش.منظورم رو متوجه میشی؟

خدایی نکرده کافر هست ؟؟؟؟کفار جاهلیت پیشش لنگ میندازن

به نظرم کمی از دایره اعتقادات بیا بیرون 

کتابهای فلسفی بخون دانشمند و فلاسفه رو بشناس نه اینکه اعتقادات عوض شه در این حد که بدونی دیدگاه های منطقی دیگه هم در دنیا هست خودت رو محدود به یک باور و یک کتاب نکن 

خودت رو به چالش بکش 

البته زندگی به شیوه شما راحت‌تره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به نظرم بیا دیگه باهاش بحث نکنیم کسی که خودش رو بخواب زده چطور بیدارش کنیم خودمون رو خسته میکن ...

چشم عزیزم 🌹❤️ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
به نظرم کمی از دایره اعتقادات بیا بیرون کتابهای فلسفی بخون دانشمند و فلاسفه رو بشناس نه اینکه اعتقاد ...

همه ی چیزهایی که دانشمندها و پروفسورها میگن خدا خودش توی قرآن گفته بود.این آدم ها فقط رفتن تحقیق و جستجو کردن و فهمیدن چیزهایی که توی قرآن گفته شده واقعیته.

نکنه شیطان باشی اومده ما را فریب بدی؟😀 ای لعنت خدا بر شیطان

نه بابا شماها اونقدر غرق در اعتقادات دینی تون هستید خدا هم بیاد پایین بگه راه این نیست بی خردان ، باور نمیکنید 

اهان یعنی نیازی به این همه علم و مقاله و دانش پزشکی نبود ؟

میگم خدا توی قرآن گفته بود.میگن کد.کدهایی که توی قرآن هست.دانشمندها هم رفتن تحقیق و جستجو که مطمئن بشن.سوره ی نمل رو خوندی؟ خدا توی این سوره گفته مورچه از جنس شیشه هستش.دانشمندها رفتن آزمایش کردن و دیدن واقعا مورچه جنسش از شیشه هست.اینو میدونستی؟

میگم خدا توی قرآن گفته بود.میگن کد.کدهایی که توی قرآن هست.دانشمندها هم رفتن تحقیق و جستجو که مطمئن ب ...

اره از این حرفها زیاد شنیدم اینها دیگه نخ نما شده ولش کن عزیز

شما راه خودت رو برو 

به نظرم کمی از دایره اعتقادات بیا بیرون کتابهای فلسفی بخون دانشمند و فلاسفه رو بشناس نه اینکه اعتقاد ...

ببین گلی من مسیحیم و ارمنی... ۲ سال آتئیست بودم مثل خودت. بدتر از تو. خیلی بدتر انجیلو پاره کردم سوزوندم فحش ناموسی ب خدا دادم ولی بعد دو سال برگشتم

نمیخوام ذاتا چیزی بگم

اولا درست میگی این برنامه های زندگی پس از زندگی و این تجربه های مرگی ک مردم دارن همش یه خوابه و حق باتوهه و منم همینو قبول دارم

ولی اول چرا میگی خدایی که فقط رعب و وحشت میاره؟ تو کتاب ما فقط مهربونیو عشقه ن اینی ک تو میگی و مطمینم تو قرانم همینه(نخوندم)

طبق باور های ما حتی خدا اونقدر مهربون بود مارو فرزند خودش نامید برای کفاره گناهانمون پسر خودشو قربانی کرد چون خیلی دوستمون داشت. من کلا الان بحثم این نیست بیام بگم استار مون تو باید به زور عقیده داشته باشی نه

چون من هرکس هرچی میگفت میگفتم زر نزن! خاک تو سر خرافاتیش کنن . ولی واقعا میگم امیدوارم خدا راه درستو بهت هدیه بده.💞