2777
2789
عنوان

کسی اینجا هس از مهاجرت و مراحلش چیزی بدونه راهنمایی کنه💕💕💕🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه داداشم افغانی یکیشون رفته آلمان همش پول میفرسته اینا براخودشون اینجا خونه خریدن ماشین خریدن

چرا افغانی ها میتونن برن اما ایرانی ها کمتر 

همش افغانی ها دیدم اروپا ان

این پول تو حساب شماست و معمولا ۶ ماه کاش حساب ارائه میدی معمولا میشه بعد اینکه مدارک رو نشون دادی ای ...

نه برای المان دیگه نمیشه پولو برداشت

پول بلوکه میشه و وقتی رفتی هرکاه میتونی به اندازه مخارجت برداری

ولی بقیه کشثرا مثل ایتالیا پول باید چندماه توی حساب گردش داشته باشه و ویزا که شدی میتونی پولو برداریچ

چرا افغانی ها میتونن برن اما ایرانی ها کمتر همش افغانی ها دیدم اروپا ان

نمیدونم بخدا ولی اینا کار زیاد میکنن خیلی مثل بلدوزر کار میکنن ایرانیا توان ندارن اونقدر کار کنن

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
یه قسمتش اروپایی محسوب میشه.استانبول خودش کم از شهرای اروپایی نداره

اینکه اروپایی محسوب میشه اقلیمش با اینکه عضو اتحادیه اروپا هست خیلی فرق داره!! بعدشم کسی دانشجوی بهشتیه چرا باید بره ترکیه !!! اینهمه کشور درجه یک پذیرشش میکنن!!! حداقلش میتونه بره ایتالیا!! چرا ترکیه!! ترکیه برا مسافرت و عشق و حال خوبه ولا غیر

پولش میخوای از کجا بدی ایشالا ب هدفت برسی 🧡

مرسی عزیزم خداکنه زودترمهاجرت کنم داداش کوچیکمم میخوادبره دانمارک من پول ندارم ولی داداش دیگه ام متخصص ماهی حدود یه میلیارد درآمدش حتی تمکن همکارشم اون داد بعد مدتی پول میشه دوباره برداشت کرد و پسش داد